28 / 04 / 2024

Ünlü yıldız Katie Price'in 'çöp evi' şaşırttı!

Ünlü yıldız Katie Price'in 'çöp evi' şaşırttı!

Katie Price'in çalışanlarından Charlie Farthing'in, ünlü yıldızın satın almak için milyonları saydı evini kötü kullandığını iddia etti...



Charlie Farthing, Katie Price hakkında, "Her yer hayvan pisliği ve artık yiyecek kokardı" dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; O programın ardından Katie Price ile çalışmaya başlayan Charlie Farthing'in amacı evi düzene sokmaktı. Fakat sadece 14 hafta orada çalışabildi. Farthing'in iddiasına göre parasını alamadı hatta Katie Price onu 4 bin Sterlin parasını çalmakla suçladı.

Ünlü yıldız Katie Price in çöp evi şaşırttı!

Bir süre önce iflas ettiğini duyuran Price'in çocuklarını dışarıdan ısmarladığı hamburger tarzı yiyeceklerle beslediğini dile getiren Farthing "Bu parayı nereden buluyordu bilmiyorum" diye konuştu. Eski bekçi, Price'ın kendisine sürekli olarak parasını ödeme sözü verdiğini ancak bunu asla yerine getirmediğini de anlattı. Katie Price'ın evinin sürekli olarak kedi ve köpek idrarı ve artık yemek koktuğunu anlatan eski bekçi ellerinde oda spreyleri ile gezdiklerini de ekledi. "Sürekli evi temizlemeye çalışırdım. Vaktimin yarısını temizlikle geçirirdim" diye konuştu.

 Ünlü yıldız Katie Price in çöp evi şaşırttı!

Katie Price son dönemde bakımsızlığı ve pisliğiyle sık sık manşetlere çıkan evini düğün mekanı olarak kiraya vermek istediğini ifade etmişti.

Leighton Meester ve Adam Brody California'daki malikanelerini satıyor!

 

 


Geri Dön