29 / 04 / 2024

Aydın Çine Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı!

Aydın Çine Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı!

Çine'de Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı. İhaleyi alan firma yetkilileri, inşaat hakkında bilgi verdi. Yetkililer anaokulunun temel kazısına başladıklarını ve binanın 3 kattan meydana geleceğini belirtti.



Çine'de Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı. İhaleyi alan firma yetkilileri. Ayhan Yıldız Anaokulu'nun yapımını 120 günde tamamlayacaklarını söylediler. İnşaat çalışmaları hakkında bilgi veren Göker İnşaat'ın yetkilisi İzzet Oral. "Ayhan Yıldız Anaokulu'nun temel kazısına başladık. Buraya üç katlı bir bina yapacağız. Bodrum katı, giriş ve bir kat olacak. Bunu 120 gün içinde tamamlayıp teslim edeceğiz" dedi. 


Merhum Hidayet Yavaşoğlu'nun kızı Ayhan Yıldız, bin 28 metrekarelik arsaya anaokulu yapılması için Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlamış. Çine Kaymakamı Özkan Demir'in girişimleriyle neticelenen bağış, imzalanan protokolle resmiyet kazanmıştı. Aydın il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 03 Şubat 2016'da saat 10.00'da yapım ihalesi gerçekleştirilen Ayhan Yıldız Anaokulu'nun 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılının ikinci dönemine kadar hazır olması ve faaliyete geçmesi bekleniyor. 


Aydın Denge Gazetesi


Geri Dön