29 / 04 / 2024

UPN, Al-Nahham International'ı portföyüne dahil etti!

UPN, Al-Nahham International'ı portföyüne dahil etti!

UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları, Kuveyt merkezli AL NAHHAM INTERNATIONAL ’la, portföyündeki konut projelerinin Körfez Bölgesinde ek hizmetlerle birlikte satışı anlaşmalarına bir yenisini daha eklemiş oldu




UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları Şirketi ile Kuveyt merkezli Al-Nahham International,  aralarında imzaladıkları anlaşmaya göre, Körfez müşterileri anlaşmalı seçkin projelerden gayrimenkul alırken, UPN’in kendi acentalarına özel olarak sağladığı tüm ek hizmetlerden yaralanabilecekler. Türkiye gayrimenkulünün yabancıya  satışı anlamında stratejik öneme sahip anlaşmanın basın toplantısına UPN  Kurucusu ve CEO’su Ulaş Akbal,  UPN Acente Operasyon Müdürü Yasemin Gözel, UPN Körfez ve Ortadoğu  Bölge Koordinatörü Muhammed Salah El Taher, Al Nahham Int.’ın Kurucu ortağı ve CEO’su Mohammed Tewfıq Almashloum ile diğer ortağı ve Genel Müdürü Mustafa Ibrahim Aldeep katıldı.


" Körfez ülkeleri ile Türkiye arasındaki ticari hacmi arttıracak stratejik anlaşma”

Al-Nahham Int.’ın Kurucu ortağı ve CEO’su Mohammed Tewfıq Almashloum basın toplantısında yaptığı konuşmada; Uluslararası pek çok projenin şatışını yürüttüklerini ancak Körfez bölgesi müşterilerinin  Türkiye’deki gayrimenkul projelerine olan talebinin oldukça ciddi seviyeye gelmesiyle, gayrimenkul satış ve pazarlama çalışmalarını Türkiye üzerine yoğunlaştırmaya karar verdiklerini belirterek UPN’in  iş modelinin Türkiye’de mülk edinmek isteyen Körfez yatırımcılara son derece uygun olduğunu ve bu anlamda iki ülke arasında ki ticari hacme ciddi katkıları olacağını vurguladı.


“Toplam çözüm paketlerini içeren iş modelimizi  Körfez müşterisinin talepleri doğrultusunda oluşturduk ”

UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları Kurucu ortağı ve CEO’su Ulaş Akbal da toplantıda yaptığı konuşmada, “İş modelimizi oluştururken yabancı uyruklu, özellikle de Körfez müşterisinin satış ve sonrasındaki elzem ihtiyaçlarını dikkate aldık. Al-Nahham’la imzaladığımız anlaşmayla ürünlerimizi Körfez müşterilerine bir adım daha yaklaştırmış olduk.” 

 


UPN Acente Operasyon Müdürü Yasemin Gözel, “Ciddi potansiyeli ile Al-Nahham International Kuveyt’teki satış kolumuz oldu. Önümüzdeki günlerde  Al-Nahham Int. gibi toplam çözümlü gayrimenkul ürünlerimizi GCC pazarında, kendi yerlerinde direkt olarak potansiyel müşteriye ulaştıracak daha bir çok yeni kolumuz olacak” diyerek  Ortadoğu ve GCC ülkeleri satış ve pazarlama ağını eşikte olan yeni anlaşmalarla genişletmeye devam edeceklerini belirtti.


Geri Dön