04 / 05 / 2024

Uptown İncek 3 katlı satış ofisi ve örnek dairesinde satışlara başladı!

Uptown İncek 3 katlı satış ofisi ve örnek dairesinde satışlara başladı!

Satış ofisi ve örnek dairede çok kat dönemi Ankara'nın yükselen değeri İncek te inşaatının önemli bölümü tamamlanan Uptown Incek Konut Projesi. 3 katlı satış ofisi ve örnek dairesinde satışlara başladı...




SATIŞ ofisi ve örnek dairede çok kat dönemi Ankara'nın yükselen değeri İncek te inşaatının önemli bölümü tamamlanan Uptown Incek Konut Projesi. 3 katlı satış ofisi ve örnek dairesinde satışlara başladı. 


Lerna Grup tarafından inşa edilen Uptown Incek, çok katlı ve ev havası sunan sanş ofisi ve göl manzaralı örnek daireleri ile konuklarım hoş sürprizlerle karşılıyor. 


Teknoloji ve varancüığı birleştirerek konuklarının kendilerini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayan Uptown İncek, bölgenin ilk çok kath satış ofisinde konutlarını görücüye çıkardı. Klasiğin dışına çıkarak farklı ve modern bir trend oluşturan Uptown Incek sanş ofisi ve ömek daireleri, ev alacak konuklara fikir vemıe yerine, örneği birebir yaşatma düşüncesi ile inşa edildi. Projenin 3'üncü ve 4'üncü katlarına tekabül eden örnek daireler aynı manzaraya sahip olduğundan ev alacak kişilere yakından tanıma fırsatı sunuyor. 


Uptown İncek Konut Projesi ortaklarından Emre Katırcı, inşaat sektörüne alışılmışın dışında bir anlayış getiren projelerinde hep farklı olmak istediklerim kaydederek, şunlan söyledi/'Klasiğin dışında 3 kath bir satış ofisi ve 36 kath kulemizin 3'üncü ve 4:ıincü katlarında ömek daireler hazırladık. Müştenlerinuz için göl manzaralı ömek daireler planlayarak oturacakları evlerde nasıl bir manzaraya sahip olacaklarım görmelerini istedik. Konuklarımız ömek dairelerin verandalarında kahvelerini yudumlayarak yaşayacakları daireleri hissetme imkânına sahip olacaklar. Zeminde manzaradan yoksun örnek daireleri gezmelerini istemediğimiz için de konuklarımızı üst karlarda ağırlamayı daha doğnı bulduk." 


Katırcı, maketten satış yerine "önce yap. sonra sat7' sistemi ile çalışan Uptown İncek'te ömek dairelerin yalnızca fikir vermek amacıyla değil ev sahiplerinin oturacağı daireleri tam anlamıyla yansıtmak istedikleri için normal dairelerde kullanılan malzemelerle donatıldığının da altım çizdi. 


Fark yaratan satış ofislerinde Uptown İncek konutlarının satışlarına başladıklarım belirten "Satış ofisimizde misafirlerimizi rahatlatıcı, gücünü ön plana çıkaran ve kararsızlıklara iyi tarçın kokusuyla karşılıyoruz. aımaa çedikleri dairelerin yapım aşamalarını da satış ofisimizde inceleme firsao bulacaklar" dedi. 


Satışlarına başladıkları günden bu yana gördükleri ilgiden çok m primin olduklarım belirten Emre Katırcı. "Ankara'nın en hızlı ilerleyen konur projesi Uptown İncek'te ev sahibi olmak isteyenlere farklı ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Konutlarımızda peşin ödemede kolaylık sağladığımız gibi müşterilerimiz 24 aya kadar vade seçeneklerinden de yararlanabiliyorlar" dedi.


Bulundukları lokasyonun  Ankara  için çok özel bir bölge olduğunu da vurgulayan Katırcı, "Projemiz doğanın tam kucağında yer alıyor. Bir taraftan yemyeşil ağaçlara bakarken, diğer taraftan göl manzarasıyla ev sahiplerimiz ayrıcalıklı bir yaşama 'merhaba" diyecekler. Ayrıca Uptorcn İncek hem şehir merkezine yakınlığı hem de sakin trafiği ile ev sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak. 


Barış Kaygusuz / Ankara Ticaret Hayat Gazetesi


Geri Dön