04 / 05 / 2024

Urla Megapol Evleri'nde fiyatlar 499 bin TL'den başlıyor!

Urla Megapol Evleri'nde fiyatlar 499 bin TL'den başlıyor!

Megapol Group, Urla'da farklı bir konsepte imza attı. İzmir Urla'da hayata geçirilen ve toplam 190 villadan oluşan 'Megapol Urla Evleri', sakinlerine termal, deniz ve doğa olanağını birarada yaşatacak




İzmir'in siluetine değer katan yapılar üretmesiyle tanınan, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Megapol Group, Urla'da farklı bir konsepte imza attı. Toplam 190 villadan oluşan 'Megapol Urla Evleri', sakinlerine termal, deniz ve doğa olanağını birarada yaşatacak. İlk etapta 128 villanın satışa sunulduğu proje içerisinde termal tesisler, açık havuz, restoran, kafeterya, market, kuaför gibi ticari tesisler ile beach club da yer alıyor. 


GÜNEŞ VE DENİZ KEYFİ

 Özel plajında güneş ve deniz keyfi olanağı sunan Megapol Urla Evleri'nde termal havuzların yanı sıra SPA ve güzellik, fitness center, buhar odaları, sauna ve banyolar ve deniz tutkunları için iskele, projenin diğer ayrıntıları olarak dikkat çekiyor. 

Megapol Group Yönetim Kurulu Üyesi Elif Sağlamer, bugüne kadar Ege Bölgesi'nde benzeri görülmeyen, yeni bir yaşam alanı yaratmayı hedeflediklerini belirtti, "Villalarda doğa, deniz ve termal keyfi yaşatmayı, yaz-kış yaşam koşulları oluşturmayı amaçladık" dedi. Sağlamer, dünyada yeni trendin her türlü ihtiyacın karşılandığı yaşam alanları oluşturan projeler olduğunun altını çizdi. 


Tel: +90(232) 462 55 77 PBX

Fax: +90(232) 462 63 19

Web adresi: http://www.megapolgroup.com/



Sabah Egeli




Geri Dön