02 / 05 / 2024

Urla Sefaköy Villaları Hak İnşaat imzasıyla yükseliyor!

Urla Sefaköy Villaları Hak İnşaat imzasıyla yükseliyor!

İnşaat sektörünün köklü firmalarından biri olan Hak İnşaat, Kent Buca Evleri'nin ardından Urla Sefaköy villaları ile önemli bir projeye daha imza atıyor..



İnşaat sektörünün köklü firmalarından biri olan Hak İnşaat, Kent Buca Evleri'nin ardından Urla Sefaköy villaları ile önemli bir projeye daha imza atıyor. 'Kent Buca Evleri' ile ilçede bugüne kadar gerçekleştirilen en özel konut projelerinden birine imza attıklarını dile getiren Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili, "Projeyi diğerlerinden farklı kılan özelliklerden biri de lüksün standart olarak sunulması. Örnek dairemiz görücüye çıkmadan, kataloğumuz basılmadan projemizdeki dairelerin yarısı satıldı. Şu anda projemizde sınırlı sayıda daire kaldı. Bu hem bize olan güvenin, hem de yaptığımız projenin ne kadar doğru ve bölgenin ihtiyacına yönelik olduğunun bir kanıtıdır" dedi. Urla'da bulunan Sefaköy Sitesi'nin ise yaklaşık 170 bin metrekare arazi üzerine kurulu olduğunu dile getiren Bilgili, "Eşsiz deniz ve doğa manzarasına göre konumlanmış İzmir'in en özel sitelerinden birisini yapıyoruz.


Projede bulunan 500 metrekarelik yüzme havuzu, ağaçlar arasında yürüyüş parkurları, spor sahaları, tenis kortları, site sosyal tesis binası ile eşsiz bir yaşam fırsatı sunacak. 1876 metrekare ile 3038 metrekare arasında değişen toplam 7 adet parsel her biri özel tasarlanmış ultralüks malikane tarzı evler, akıllı ev sistemli, tam güvenlikli, müstakil havuzlu yaklaşık 400 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen büyüklüklerde olacak" dedi.Bugüne kadar 1000'den fazla aileyi ev sahibi yapmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Bilgili, dürüstlük ve şeffaflık ilkelerinden ödün vermeden yatırımlara devam edeceklerini kaydetti.


Yeni Asır


Geri Dön