29 / 04 / 2024

Urla Sefaköy Villaları nerede

Urla Sefaköy Villaları nerede

7 adet akıllı sistemle donatılan evden oluşan Urla Sefaköy Villaları toplam 170 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. Proje İzmir İl'i Urla İlçe' sinde yükseliyor. İşte Urla Sefaköy Villaları teslim tarihi...

Urla Sefaköy Villaları'nda teslimler 2015 Kasım'da gerçekleşecek!

Hak İnşaat tarafından hayata geçirilen Urla Sefaköy Villaları projesi 170 bin metrekare arazi üzerinde yer alıyor. Urla Sefaköy Villaları' nda teslimler 2015 Kasım' da gerçekleşecek.

Urla Sefaköy Villaları fiyat bilgisi!

Toplam 170 bin metrekare arazi üzerinde yer alan Urla Sefaköy Villaları projesi İzmir İl'i Urla İlçe' sinde yükseliyor. Projedeki villalar akıllı ev sistemiyle donatıldı. İşte Urla Sefaköy Villaları fiyat bilgisi..

Urla Sefaköy Villaları Hak İnşaat imzasıyla yükseliyor!

İnşaat sektörünün köklü firmalarından biri olan Hak İnşaat, Kent Buca Evleri'nin ardından Urla Sefaköy villaları ile önemli bir projeye daha imza atıyor..

Urla Sefaköy Villaları'nın inşaatında son durum!

Sefaköy Sitesi ,Türkiye’nin incisi İzmir’in en güzel doğasıyla, dokusuyla, dingin, mütevazı, sakinliğin, huzurun son noktası, son dönemde dünya starlarının da tercihi olan Urla’da, bu kentin en güzide ailelerinin yaşadığı marka olmuş bir sitedir.

Sefaköy Keleş Center Airport iletişim!

Sefaköy Keleş Center Airport iletişim numarası 0212 662 42 36 olarak belirlendi. Konut, ofis ve ticari birimlerin yer alacağı projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunacak.

Keleş Center Airport Sefaköy'de hayata geçirilecek!

Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak.Keleş Center Airport projesinin arsası 120 milyon TL'ye Özelleştirme İdaresi'nden satın alınmıştı.

Keleş Center Airport Sefaköy projesi Aralık'ta başlıyor!

Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece Sefaköy projesinde hazırlıklar devam ediyor. Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak. Projenin satışı Aralık ayında başlayacak...

1998 yılında Galatasaray, Sefaköy'de kompleks inşa edecek!

1998 yılında Milli Emlak'tan Sefaköy'de 80 bin metrekarelik arsa kiralayan Galatasaray Kulübü, 30 yıllığına kiraladıkları arsaya spor tesisi ile birlikte otel ve alışveriş merkezi inşa edecekmiş.

Babacan Yapı Sefaköy projesi 1 ay sonra ön satışta!

1 ay sonra ön satışa çıkacak olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. 16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan projede residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezi yer alacak.

Başakşehir-Sefaköy-Halkalı Havaray imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Başakşehir İlçesi, Sefaköy - Halkalı Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15 Mayıs 2015 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Karesi Sefaköy'de asfalt sorunu çözüldü!

Karesi Belediyesi, Karesi'nin çehresini değiştirmeye, modern bir şehir oluşturmaya devam ediyor. İlçede 'asfalt seferberliği' ilan eden, ekipler, son olarak Sefaköy Mahallesi'ni tozdan ve çamurdan kurtardı.

İzmir Urla Sefaköy vilları satışa sunuldu!

Birbirinden farklı evlerle seçkin kesime hitap ediyor. İzmir'in seçkin ailelerin ilgi gösterdiği Urla'da hayata geçirilen Sefaköy Villaları projesinin son parselindeki villalar satışa sunuldu.

Hak İnşaat Urla'da villa yapacak!

28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine kadar, sektörün her alanında faaliyet gösteren Hak İnşaat, Urla Sefaköy'de 7 villanın inşaatına başlıyor.

Toya Moda Sefaköy satış ofisi!

Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0212 424 54 34 olarak belirlendi. Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika yakınlıkta olan projede konutların 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Sefaköy Toya Moda güncel fiyatlar!

Satış süreci devam eden Toya Moda Residence'de teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projede tamamı peşin alımlarda yüzde 8 indirim uygulanıyor. İşte Sefaköy Toya Moda güncel fiyatlar...

Joylife Turizm Seyahat Ve Organizasyon Limited Şirketi Sefaköy Şubesi açıldı!

Joylife Turizm Seyahat Ve Organizasyon Limited Şirketi Sefaköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Küçükçekmece'de açıldı.

Urla Sefaköy Villaları nerede Haberi

Urla Sefaköy Villaları nerede

Urla Sefaköy Villaları projesinde vilların alanları 400 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Proje toplam 170 bin metrekare arazi üzerinde yayılıyor.


Urla Sefaköy Villaları projesinde spor sahaları, fitness center, tenis kortu, yüzme havuzu, yürüyüş parkuru yer alıyor. Projede 7 adet akıllı sistemle donatılan villa bulunuyor.


Urla Sefaköy Villaları projesinde villalar 1876 metrekare ile 3038 metrekare arasında değişen alanlar üzerinde yükselecek. Proje Hak İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Urla Sefaköy Villaları teslim tarihi olarak 2015 Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projenin inşa çalışmaları Nisan ayında başlayacak.


Urla Sefaköy Villaları iletişim

Adres: Buca Koop Mahallesi 242/29 Sokak No:19 Daire:3 Buca / İZMİR 

Tel: +90 232 501 1 425

Web: http://www.hakinsaat.com/

Tülay...