02 / 05 / 2024

Hak İnşaat Urla'da villa yapacak!

Hak İnşaat Urla'da villa yapacak!

28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine kadar, sektörün her alanında faaliyet gösteren Hak İnşaat, Urla Sefaköy'de 7 villanın inşaatına başlıyor.



28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine kadar, sektörün her alanında faaliyet gösteren Hak İnşaat, Urla Sefaköy'de 7 villanın inşaatına başlıyor. Yaklaşık 170 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek olan villaların bugüne kadar yapılanlardan farklı olmasını hedeflediklerini dile getiren Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili, "Projede 500 metrekarelik ortak yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, spor sahaları, tenis kortları, sosyal tesis binası yer alacak. Büyüklükleri 300-450 metrekare arasında değişen villaların her biri özel tasarlanmış ultra lüks malikane tarzı akıllı ev sistemiyle donatılacak. Tamamı tam güvenlikli ve müstakil havuzlu olacak" dedi.


Yurtdışından teklif

Firma olarak kendilerine birçok önemli kuruluşlardan ve projelerden teklifler geldiğini belirten Bilgili, "Türkiye'nin en büyük üniversitelerinden birisi olan 70 bin öğrencili Dokuz Eylül Üniversitesi'nin kampusünün bulunduğu Buca Tınaztepe'de 3 bin 200 öğrenci kapasiteli yurt yapımı ile ilgili ön sözleşme imzalandı. Burada çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca çok önemli bir yurt dışı atağına hazırlanıyoruz. Arap ülkelerinde çok önemli kuruluşlardan teklifler alıyoruz. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız" diye konuştu. "Buca'da yeni bir kent doğuyor" sloganıyla inşa ettikleri Kent Buca Evleri'nin de yüzde 90'ının satıldığını dile getiren Bilgili, "Kapalı otoparktan cep sinemasına, açık ve kapalı yüzme havuzundan fitness salonuna, çocuk oyun parkından saunaya kadar tüm donanıma sahip ultra lüks binalardan oluşan projede engelli vatandaşlarımız için de çok özel uygulamalara imza attık. Projemiz bölgenin en lüks projesi oldu" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön