17 / 05 / 2024

Hak İnşaat Urla projesi

Hak İnşaat Urla projesi

28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine kadar, sektörün her alanında faaliyet gösteren Hak İnşaat, Urla Sefaköy'de 7 villanın inşaatına başlıyor.

Hak Grup Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Grup Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Aksakal tarafından kuruldu.

Hak Mimari Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mimari Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Meral ve Hakkı Meral tarafından kuruldu.

Oyak İnşaat Urla Bademler projesi için düğmeye bastı!

Oyak İnşaat, İzmir Urla Bademler Köyü projesi için düğmeye bastı. Projede 640 villa yer alacak.

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tan Urla'da ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilecek Tan Urla projesi 500 daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları henüz açıklanmadı...

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Karaman tarafından kuruldu. 

Hak Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomobil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomobil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ali Alçınkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Veryeriler İnşaat’ın gözü Urla'da!

İzmir’in emlak piyasasının çok canlandığını söyleyen Veryeriler İnşaat’ın patronu Alpan Veryeri yeni pazar olarak Urla'yı seçtiklerini belirtti.

Okkalar İnşaat ucuz konutun formülünü açıkladı!

Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, konut fiyatlarının düşmesi için maliyetlerin düşmesinin gerektiğinin altını çizerek konut fiyatlarında balon iddialarına cevap verdi. Okka; “Arsa sahiplerinin yüzde 60’lara varan hak taleplerinden dolayı konut fiyatları yüksek seyrediyor” dedi.

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'nde 150 bin TL sermaye ile bugün Hakkı Özdemir imzasıyla Sultanbeyli'de kuruldu.

Tepe İnşaat'a İnşaat Sektörünün Öncü Markası ödülü!

Tepe İnşaat, Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması’nda İnşaat sektörünün öncü markası ödülünü almaya hak kazandı.

N Loft Urla Evleri Aralık 2015'te teslim!

Bitez İnşaat imzasıyla İzmir‘in en değerli bölgelerinden biri olan Zeytinalanı‘nda konumlanan N Loft projesi 5 bin 512 metrekarelik alan üzerinde 44 adet lüks konuttan oluşuyor.

Hak İnşaat Urla projesi Haberi

Hak İnşaat Urla projesi

28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine kadar, sektörün her alanında faaliyet gösteren Hak İnşaat, Urla Sefaköy'de 7 villanın inşaatına başlıyor. Yaklaşık 170 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek olan villaların bugüne kadar yapılanlardan farklı olmasını hedeflediklerini dile getiren Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili, "Projede 500 metrekarelik ortak yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, spor sahaları, tenis kortları, sosyal tesis binası yer alacak. Büyüklükleri 300-450 metrekare arasında değişen villaların her biri özel tasarlanmış ultra lüks malikane tarzı akıllı ev sistemiyle donatılacak. Tamamı tam güvenlikli ve müstakil havuzlu olacak" dedi.


Yurtdışından teklif

Firma olarak kendilerine birçok önemli kuruluşlardan ve projelerden teklifler geldiğini belirten Bilgili, "Türkiye'nin en büyük üniversitelerinden birisi olan 70 bin öğrencili Dokuz Eylül Üniversitesi'nin kampusünün bulunduğu Buca...