07 / 05 / 2024

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...



TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Uşak Belediye Başkanlığından:

1-Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda adresi, türü, paftası, ada-parselleri, bağımsız bölümleri ve m² leri belirtilen, 1inci sıradaki taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a ve 36 ncı maddesi gereğince önce kapalı teklif zarfı alınarak ve bilahare açık arttırmaya dönüştürülmek suretiyle, diğer taşınmazlar ise 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45nci maddesi gereği Açık Artırma Teklif Usulü ihalesi ile satışa çıkarılmıştır. 2-Taşınmazların İhalesi, aşağıda belirtilen gün ve saatlerde belediye encümeninin huzurunda belediye encümen salonunda yapılacaktır.

 Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

3-İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI: Gerçek Kişiler; 1. İkametgâh ilmühaberi ile nüfus cüzdan sureti, 2. Vekâleten girecekler ise noter tasdikli vekâletname, 3. Belediye Gelir Tahakkuk Şefliği Sicil Servisinden Borcu Yoktur Belgesi, 4. Şartname Bedeli Alındı Makbuzu, 5. Yatırılan Geçici Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubunu vereceklerdir. Tüzel Kişiler (Şirket, Dernek vs); 1. İhale tarihi itibari ile tüzel kişiliği temsile haiz şahısları gösterir belge (Yetki Belgesi), 2. Noter tasdikli İmza Sirküleri, 3. Ticaret ve Sanayi Odasından Oda Kayıt Sicil Belgesi, 4. Belediye Gelir Tahakkuk Şefliği Sicil Servisinden Borcu Yoktur Belgesi, 5. Şartname Bedeli Alındı Makbuzu, 6. Yatırılan Geçici Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubunu vereceklerdir. 4- İhaleye ait her türlü şartname mesai saatleri içinde Belediye Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü Kira İhale Bürosunda görülebileceği gibi, 300,00.-TL bedel karşılığında aynı müdürlükten suret alınabilir. İhaleye katılabilmek için İhale Şartnamesi satın alınması zorunludur. 5- İstekliler posta ile yapacakları tekliflerini en geç 02.09.2022 Cuma günü saat 09:00’ a kadar Uşak Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Sarayaltı Mahallesi Ramazan Akar Sk. A-Blok No:3 adresinde olacak şekilde iadeli taahhütlü bir mektupla gönderebilirler. Belirtilen tarih ve saatten sonra gelen postalar dikkate alınmaz. İlan olunur.

Denizli'de Belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de! 

O ilde 23 adet arsa satılıyor! 349 bin 668 TL'den başlayan fiyatlarla!

Şehitkamil Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 215 milyon TL'ye!

O ilde 24 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Arsa satın almak isteyenler dikkat! O belediye 15 adet arsa satıyor! Bu fırsat kaçmaz!


Geri Dön