27 / 04 / 2024

Uşak Belediyesi yeni üst geçit çalışmasına başladı!

Uşak Belediyesi yeni üst geçit çalışmasına başladı!

Uşak Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde öğrencilerin, caddenin karşısına güvenli şekilde geçebilmeleri için yaya üst geçici çalışmalarına başladı.



Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Trafik kazalarının olmadığı bir Uşak için yeni yollar açıyoruz" dedi. 

Bölgedeki çocuk ve vatandaşların can güvenliğini önemsediklerini belirten Başkan Cahan, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan Özdemirler İlkokulu öğrencileri ve çevrede yaşayan vatandaşların yolun karşısına geçişlerin daha güvenli olması için düşünülen üst geçidin çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Üst geçidin kısa sürede hizmete gireceğini belirten Cahan, "Bölgede yaşayanların ana yoldan geçişler konusunda şikayetleri vardı. Özellikle Özdemirler İlkokulu civarındaki öğrenci ve vatandaşlar trafiğin yoğun aktığı caddede karşıdan karşıya geçerken tehlikeler atlatıyordu. Biz de bu olumsuzluğu sonlandırmak için hemen proje hazırladık. Bölge halkına kısa sürede üst geçidi hediye ederek sıkıntıları sonlandıracağız" dedi. 


Yeni üst geçitler geliyor

Kentte tehlike arz eden noktalarda benzer çalışmaların yapılacağını söyleyen Cahan, "Belediye olarak vatandaşlarımızın can güvenliğini her şeyin üstünde tutuyoruz. Yakın bir zamanda ana yollarda üst geçit çalışmalarına devam edeceğiz. Bu konuda önemli alanlardan birisi de Dörtyol Mevkisi'nde olacak" diye konuştu.


Yeniasır


Geri Dön