28 / 04 / 2024

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.



Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında boşaltılan Uşak Anadolu Kız Meslek Lisesi'nin yıkımı başladı. İlk balyoz, AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan tarafından vuruldu.


Uşak Kent Park Projesi'nin altında 800 araçlık otopark olacak. Proje ile mevcut bitki örtüsünün ve tarihi binaların korunacağı 110 bin metrekarelik alanda bir yıl içinde yapılacak yatırımla yeni bir meydan ortaya çıkarılacak. 


İlk balyozu vuran AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan "Eskiyen, ekonomik ömrünü tamamlayan kamu binalarının yer aldığı bölgede Kent Park Projesini hayata geçirdik. 2014 yerel seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan da destek alarak projeyi başlattık. Adliye, Meteoroloji binalarının ardından Kız Meslek Lisesi'nin yıkımına başladık. Bir yıl içinde yeni kent meydanımızı düzenleyeceğimiz bir park projesi ile hizmete açacağız. Bölgede doğa dokusunu koruyarak, yeşili ön plana çıkaracağız. Uşak'a yeni yaşam alanını, yeni kent merkezini kazandırarak her şeyiyle modern ve değer kazanmış bir Uşak ortaya çıkaracağız" dedi.


Hürriyet


Geri Dön