06 / 05 / 2024

Uşak Seramik 30 ülkeye ihracat yapıyor!

Uşak Seramik 30 ülkeye ihracat yapıyor!

Yılların tecrübesi ile sektörün önde gelen üreticilerinden biri olma unvanını taşıyan Uşak Seramik, doğal, huzurlu ve hayat dolu hissedecekleri mekanlar oluşturabilmeleri için, farklı çizgi ve tasarımlarda ürün gruplarını müşterilerine sunuyor



Özgün tasarımlar ve modern ürünler ile mekanlara hayat verdiklerini ifade eden Uşak Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, 2004 yılında Tanışlar Grup bünyesine giren firmanın, yıllık 13 milyon metrekarelik üretim kapasitesi ile Türkiyenin yanı sıra dünya üzerinde 30dan fazla ülkeye hizmet verdiğini kaydetti. Uşakta 220 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu fabrikalarında teknolojik altyapıya yatırımlar yaptıklarını aktaran Tanış,  Teknolojik yatırımlarımız sayesinde yüksek kalitede ve uzun yıllar kullanılabilecek seramikler üretiyoruz dedi.

Yatırımlarına paralel olarak ürün çeşitliliğini arttırmaya yönelik sürekli çalışmalar yaptıkları vurgulayan Tanış, Yatırımlarımıza paralel olarak da sürekli genişlettiğimiz ürün yelpazemiz ile duvar karosu, yer karosu, bordür, dekor ve porselen üretimimize devam ediyoruz. Farklı ebatlarda duvar ve yer karolarının yanı sıra porselen ürünlerimiz ile müşterilerimizin beklenti-lerine alternatif çözümler sunuyoruz. Seramiklerimiz tüm mekanlar da güvenle döşeniyor. Müşterilerimizin kendilerini doğal, huzurlu ve hayat dolu hissedecekleri mekanlar oluşturabilmeleri için bu yıl Metalik Serisi, Dream Serisi ve Ilgın Serisi olmak üzere üç farklı yeni ürün serisi oluşturduk. Tasarıma ve yeniliğe verdiğimiz önem ile her zaman müşteri odaklı çalışıyoruz. Profesyonel yönetim anlayışımız ve geniş dağıtım ağımız ile yurtiçinde ve yurtdışında modern, rekabetçi ve güçlü bir marka olarak duyulmamızı sağlıyor aktarımında bulundu.

Seramiklerinin ISO 9001, CE ve TSE kalite belgeleri ile dünya standartlarına uygun bir şekilde üretimini gerçekleştirdiklerine değinen Tanış, geniş bayi ağları ve kesintisiz hizmet ilkeleri sayesinde her noktada müşterilerine ulaştırdıklarını söyledi. Tanış, Sahip olduğumuz değerlerimiz ile dünyada bir Türk markası olmak için hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz diye konuştu.

Dünya


Geri Dön