03 / 05 / 2024

Üsküdar-Beykoz ulaşımı trafikten arındırılacak!

Üsküdar-Beykoz ulaşımı trafikten arındırılacak!

Üsküdar-Beykoz ulaşımı kavşak ve bağlantı yolları projeleriyle Beylerbeyi Kavşağı ile Boğaziçi Köprüsü trafiğinden arındırılacak



İstanbul'da Üsküdar-Beykoz ulaşımı, tünel çıkışı alt geçit, kavşak ve bağlantı yolları projeleriyle Beylerbeyi Kavşağı ile Boğaziçi Köprüsü trafiğinden arındırılacak. 
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, bu yılın sonuna kadar hizmete girmesi planlanan proje ile sinyalize kavşaktan kaynaklanan düzensizliklerin giderileceği ve Beylerbeyi-Boğaziçi Köprüsü akımının sürekliliği ile Üsküdar-Beykoz trafiğinin işleyişinin kesintisiz sağlanacağı belirtildi.

Proje ile bölgedeki trafik yoğunluğunun çözümleneceği belirtilen açıklamada, kavşak bölgesindeki yayalar için de güvenli geçişi sağlamak amacıyla yaya alt geçitleri yapılacağı ifade edildi.

Mevcut yolların karayolu standartlarına ve bölgenin ihtiyaçlarına göre genişletileceği anlatılan açıklamada, proje kapsamında 1 adet karayolu alt geçidi, 2 adet yaya alt geçidi, 1 adet yaya merdiveni ve istinat duvarları yapılacağı kaydedildi.
Zaman


Geri Dön