30 / 04 / 2024

Uygun fiyatlı elektronik ürünler Şok’ta! Evde ihtiyacınız ne varsa Şok market fiyat listesi…

Uygun fiyatlı elektronik ürünler Şok’ta! Evde ihtiyacınız ne varsa Şok market fiyat listesi…

Şok marketler 13-19 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu tarihlerde mutfak ihtiyaçlarından evde ihtiyacınız olan elektronik ürünlere kadar yok yok.. Özellikle yeni katalogda yer alan elektronik ürünler uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.



Bu hafta Şok marketlere Yui, Viomi, Beko, Amox, Deerma, Honor, Trident ve Xiaomi markaların elektronik ürünleri geliyor. Özellikle Yui markasının gelecek ürünleriyle kişisel bakımınızı daha konforlu bir hale getirebilirsiniz. Elektrikli diş fırçasından, saç düzleştiricisine, kablosuz saç sakal düzleştiricisine kadar birçok ürün Şok marketlerde.

Viomi markası V3 model robot süpürgesiyle 13 Temmuz’dan itibaren Şok marketlerde. Evinizin diğer ihtiyacı ise çamaşırlarınızı yıkamanız için alacağınız çamaşır makinesi de Beko markasıyla 13 Temmuz’dan itibaren Şok marketlerde.

Honor markası Magicbook 15 modeli 7299 fiyatıyla ihtiyacınızı karşılamak için raflarda yerini aldı. 
Evlerimizi en vazgeçilmez ve fazla vakit geçirdiğimiz alanı mutfaklar içinse 13 Temmuz’dan itibaren Deerma markasının mini blender doğrayıcısı Şok marketlerde yerini alacak. Doğrayıcı yanında da etrafta oluşabilecek kırıntıları temizleyebileceğiniz, mutfağınızın dışında da evinizi, arabanızı, hatta iş yerinizi temizleyebileceğiniz Awox markası el süpürgesi Şok marketlerden alabilirsiniz.
 


Geri Dön