06 / 05 / 2024

Uzman analistten Altcoinler için korkunç tahmin! Altcoinler'de düşüş devam edecek mi?

Uzman analistten Altcoinler için korkunç tahmin! Altcoinler'de düşüş devam edecek mi?

Eski BitMex Kurucusu Arthur Hayes altcoinlere ilişkin değerlendirme yaptı. Ünlü analist Altcoinler'de daha fazla düşüş beklediğini belirtti. İşte detaylar...



Uzman analistten Altcoinler için korkunç tahmin! Altcoinler de düşüş devam edecek mi?

“Bazen sadece kendinize hala var olduğunuzu hatırlatmak için acıyı yaşamak istersiniz.

Bu bağlamda altcoinlerin önümüzdeki haftalarda şu anki değerlerinin yüzde 50’sini kaybedeceğini düşünüyorum.”

Bitcoinsistemi'nde yer alan habere göre, ayı piyasasında yeni düşüşler arayacağını belirten Hayes, değerinin yüzde 98’ini kaybetmiş ve dip seviyelere gelmiş ancak halen aynı seviyelerde bulunan Ethereum Name Server ve LooksRare gibi NFT altcoinlerinde yükseliş beklediğini ifade etti.

Uzman analistten Altcoinler için korkunç tahmin! Altcoinler de düşüş devam edecek mi?

Ayrıca önceki BTC ve ETH tahminlerinde iyimser kaldığını ve yanıldığını da itiraf eden Hayes, 30 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasında kripto piyasasının en büyük satış baskıyla karşı karşıya kalabileceğini öngörüyor.

Haziran ayının başlarında Bitcoin ve Ethereum’un son piyasa düzeltmesiyle birlikte dibi bulmuş olabileceğini söyleyen Hayes, BTC’nin 25.000- 27.000 dolar, ETH’nin ise 1.700-1.800 dolar arasında destek bulacağını savunmuştu.

Yurt dışında çalışmak isteyenler için fırsat! Almanya 4.000 euro maaşla 1.5 milyon personel alacak!

Ünlü analistten kritik açıklama! Bitcoin'de yeni dip seviye geldi!

Kripto paralar küresel ticarete giriyor! Artık ticarette de kullanılacaklar! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön