Arsa ve Arazi

Uzmanı arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için fırsat şehri açıkladı!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için fırsat şehri açıkladı. İşte Aksel Melkonyan'ın o paylaşımı...

Adeta zirve yapan konut fiyatlarından sonra yatırımcılar da arsa ve arazi yatırımlarına yönelirken, ülkemizde de özellikle geçtiğimiz 2023 yılının Ocak ayından sonra arsa satış hacminde en yüksek seviyelere gelinmişti.

Arsa ile arazi yatırımlarının yıldızı giderek daha da parlarken, Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı https://x.com/akselmelkonyan üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için fırsat şehri açıkladı.

Aksel Melkonyan'ın paylaşımı şu şekilde:

Düşük bütçeli yatırım için Türkiyede bana göre 
F/K’sı en düşük bölge,KÜTAHYA.

Büyükşehirler sanayiye doymuş artık yer yok ve Kütahya Altıntaş bence gelecek için mevcut hikayesi ile biçilmiş kaftan. Yatırım yapacaklar için vade sorun değil ise bu tarafı bir inceleyin.

-Yeni kurulan ve devletin tahsis ettiği arsalar ile yeni yatırımları bekliyor Kütahya Altıntaş Zafer Osb.

-4-5 Km uzaklıktaki Zafer Havalimanı şu anda zarar yazsada gelecek için artı yazar.Aynı şekilde Osb bölgesine 8 Km uzaklıkta demir yolu bağlantısı kurmaya müsait yükleme alanı bulunuyor.Karadan İstanbul 350,İzmir 340,Bursa 215,Kocaeli 280 Km’dir.

-Osb içinden yer almak  bana çok mantıklı gelmiyor ama 2. bir Gebze hayal edersek orada çalışacak kişiler için konaklama vb.  şeyler için 2 sene önce çevre köylerden 3-4 parsel yer aldım.

-Sizlerde internetteki sitelerden araştırın verin ölü fiyat alın 3-4 dönüm toprak kalsın kenarda.Ekmek istemez su istemez.

-Olumsuz konuşanlar hep olacaktır ama iş işten geçtikten sonra bu il tepeden hisse senedi almaya benzer sonra buralar hep DUTLUKTU derler o kötü konuşanlar‼️

Olurda ‘Kuş Taşa Çarpar’ bana dua edersiniz

Aşağı tarafa 2 tane görsel koydum bir göz atın.

 


Aksel Melkonyan'ın paylaşımına şu yorumlar geldi:

Kiralık konut piyasasında kırmızı alarm! Yakında kiralık ev bulunamayacak!

Borsacıdan GYO açıklaması: Temettücüler için çıkan yasayla beraber artık düzgün GYO dönemi başladı! 

Dolar kurunda tsunami alarmı! Ekonomist Evren Zelyut az önce açıkladı! Dolar bir anda 50 TL olacak!