16 / 07 / 2024

Uzmanından arazi yatırımcılarına çok önemli tavsiye: Büyük satın al, böl, parçala ve tekrar sat!

Uzmanından arazi yatırımcılarına çok önemli tavsiye: Büyük satın al, böl, parçala ve tekrar sat!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden arazi yatırımları için çok önemli bir paylaşım yaptı. İşte Arif Güdül'ün o paylaşımı...



Yüksek konut fiyatları arsa ve arazi yatırımlarına talebi artırırken, pek çok kişi de arsa ve arazi yatırımı yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/arifgudulcom üzerinden arazi yatırımları için çok önemli bir paylaşım yaptı

Arif Güdül paylaşımında arazi yatırımcılarına çok önemli bir tavsiye vererek, "Büyük satın al, böl, parçala ve tekrar sat" ifadelerini kullandı.

Arif Güdül'ün paylaşımı şu şekilde:


Büyük Satın Al, Böl, Parçala ve Tekrar Sat

Köy yerleşim alanlarında kalan büyük arazileri yola cephesi ve derinliğine göre maksimum 5 parçaya bölebileceğinizi ve 1 tapudan 5 adet müstakil arsa tapusu çıkarabileceğinizi biliyor muydunuz? 

Hatta bu 5 tapuya çevirme işlemi maksimum 3 ay sürüyor desem? Biz buna "büyük satın al, böl, parçala ve tekrar yaşam için müstakil ev yapacaklara sat" diyoruz.

Bu stratejiyle, büyük araziler alarak bunları daha küçük, müstakil ev yapımına uygun arsalara bölerek yatırımınızı katma değerli hale getiriyorsunuz. Böylelikle toprak alanında tam bir yatırımcı modeline geçmiş oluyorsunuz. Bu yöntem, hem yatırımınızın değerini artırır hem de daha fazla alıcıya hitap ederek satış hızınızı artırır. 

Büyük arazileri parçalayıp, daha küçük ve talep gören arsalara dönüştürmek, tarım arazisi yatırımında stratejik bir yaklaşım sunar. Bu sayede hem yatırımınızdan maksimum getiri sağlarsınız hem de köy yerleşim alanlarında müstakil ev yapmayı düşünenlere uygun fırsatlar sunmuş olursunuz.

Arif Güdül'ün paylaşımına şu yorumlar geldi:

A101'in 13-19 Temmuz yepyeni Aldın Aldın kataloğu yayımlandı! 8 kg toz deterjan, çay, ayçiçek yağı indirimde!

9 banka düğmeye bastı, paralar anında hesaplara geçiyor! Tabloya bak, başvurunu yap!

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! Vatandaşların hakları neler?


Geri Dön