04 / 05 / 2024

Vadi İstanbul 1 yılda yüzde 25 prim yaptı!

Vadi İstanbul 1 yılda yüzde 25 prim yaptı!

Vadistanbul projesinin konsorsiyum sözcüsü ve Artaş Grubu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Büyükdere ve Maslak'taki firmalar metrekareye 30 dolar kira vermek yerine Vadistanbul'da ofis satm alıyor" dedi.




Seyrantepe Cendere Vadisi'ndeki Vadistanbul projesinin konsorsiyum sözcüsü ve Artaş Grubu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Büyükdere ve Maslak'taki firmalar metrekareye 30 dolar kira vermek yerine Vadistanbul'da ofis satm alıyor" dedi. 


Kurumsal talep artıyor Süleyman Çetinsaya, A sınıfı nitelikli ofis metrekare kira fiyatlarının Büyükdere aksında 55 dolar, Maslak'ta 35 dolar ve Vadistanbul'da 25 dolar olduğuna dikkat çekerek, "Vadistanbul'da 180 bin metrekarelik ofis alanımız var. 3'üncü etapla bu, 250 bin metrekarelere çıkacak. 

Vadistanbul'daki ofisler, ulaşım, altyapı, havaray, çevre düzenlemesi, konut ve ticari alanlarıyla A sınıfı ofis talebine cavap veriyor" diye konuştu. 

Vadistanbul'un ilk etabının teslimatı tt1t daireden 283'ü kaldı Aydınlı, Keleşoğlu ve Artaş tarafından hayata geçirilen Vadistanbul'da ofislerin metrekaresi 3400 dolardan başlıyor. Projenin ilk etabındaki 1111 konuttan, 283 daire kaldığını belirten Süleyman Çetinsaya, "Geçen yıl temel attığımız tarihe oranla fiyatlar yüzde 25 arttı. Metrekare fiyatı 5 bin 500'den, 6 bin 650 liraya çıktı. İlk etabın biteceği Temmuz'a kadar bu oran yüzde 10 daha artar" dedi. 


Posta


Geri Dön