29 / 04 / 2024

Vadi İstanbul'un Bulvar etabına yabancı yatırımcı ilgisi!

Vadi İstanbul'un Bulvar etabına yabancı yatırımcı ilgisi!

Artaş İnşaat; Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadi İstanbul'un özellikle bulvar etabı uluslararası yatırımcıların ilgi odağında. Vadi İstanbul, yatay düzlemde ilk karma proje olarak öne çıkıyor.



Artaş İnşaat; Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un ofis, AVM ve 5 yıldızlı otelden oluşan Bulvar etabına, uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geliyor.


Vadistanbul'un konutlardan oluşan ve 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik Teras etabında yaşam başladı. Hemen teslim son dairelerin satışa sunulduğu projede, daire fiyatları 590 bin liradan başlıyor. 


Bulvar etabında ise bağımsız ofisler ve ofis bloklarının satışı devam ediyor. Bulvar etabı özellikle uluslararası yatırımcıların ilgi odağında. Tüm fonksiyonları birbirine etki oluşturacak şekilde tasarlanan proje, yatay düzlemde ilk karma proje olarak öne çıkıyor. Satışların hızla devam ettiği Vadistanbul Bulvar'da ofisler, ortalama olarak metrekaresi 4 bin dolardan alıcı buluyor. Bulvar etabının teslim tarihi Mayıs 2016 olarak planlanıyor. 


Otel ve AVM de olacak 


Projenin kalbi konumundaki Bulvar etabında, yüksek donatılı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve oteller yer alıyor. Vadistanbul'un üçüncü ve son etabı ise konut ve ofis alanlarından oluşuyor. 1+1'den 5+1 dublekse kadar değişen daire seçenekleri 80-90 metrekare ile 305 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Kat mülkiyeti tapularının da hemen verildiği projede 120 aya kadar yüzde 0.87'den başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. 


Evyap Holding'e ait arsa üzerinde konumlandırılan Vadistanbul, inşa edildiği bölgenin tüm çehresini değiştirecek ve şehre yeni bir yaşam merkezi kazandıracak. Proje, 1 milyon 250 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul'da, 3 bin konut, 96 bin 500 metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 275 bin metrekare ofis alanı ile 32 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunacak. 


Projeye özel metro Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak Vadistanbul, ortaklık tarafından projeye özel olarak inşa edilecek ve şehrin metro ağına bağlanacak. Ayrıca İstanbul'un üç çevreyolunun kesiştiği noktada konumlanan Vadistanbul, şehrin en hızlı gelişen noktasında yer alıyor. 


İstanbul'un kuzeyindeki Belgrad Ormanı'yla, şehrin merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ı birleştiren Vadistanbul, Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile Amerika'nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlandı. 


Milliyet Emlak Rehberi


Geri Dön