07 / 05 / 2024

Vadiyaka Başakşehir'de metrekaresi 4 bin 250 TL'ye!

Vadiyaka Başakşehir'de metrekaresi 4 bin 250 TL'ye!

Başakşehir bölgesinde inşa ettiği projelerle tanınan Fuzul Yapı, bölgedeki yeni projesi Vadiyaka'yı 4.250 TL metrekare fiyatıyla satışa sundu.



Başakşehir bölgesinde markalı projeler yapan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'yı satışa sundu. Fuzul Yapı'nın yeni projesi Vadiyaka, şirketin referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Park AVM'ye komşu konumda, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 2+1, 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle satışa çıkan Vadiyaka projesi 361 konut, 56 ticari üniteden oluşuyor. Proje, Şehir Hastanesi’ne 1 dakika, Başakşehir Metro İstasyonuna 2 ve Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika mesafede bulunuyor.  


YÜZDE 70 PRİM BEKLENİYOR 


Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Fuzul’un Başakşehir’e ‘modern site-konut’ anlayışını ilk getiren inşaat şirketi olduğunu belirterek, "Bölgenin ilk alışveriş merkezini de biz yaptık. Vadiyaka, tüm bu nedenlerden dolayı bizim Başakşehir’deki uzmanlığımızı konuşturduğumuz özel bir proje oldu. Vadiyaka’nın 300 milyon TL yatırım değeriyle Başakşehir’in yükselen yeni markası olacağına inanıyoruz” dedi. Projenin ön talep toplama sürecinde iki binin üzerinde başvuru alındığını ve yüzde 30'unun satıldığını vurgulayan Akbal, "Lansmana özel metrekare fiyatlarımız 4 bin 250 TL’den başlıyor. 2017 sonunda bitirilmesi hedeflenen projenin yüzde 70 prim yapması bekleniyor" diye konuştu.


Çocuk dostu proje 


Vadiyaka, çocuk dostu alanlarıyla da öne çıkıyor. Vadiyaka Çocuk Oyun Adası’nda; miniklerin kullanıma uygun doğal solüsyonla üretilen ahşap malzemeli oyun elemanlarıyla, çocukların güvenli ve özgür olabilecekleri bir alanda keyifle oyun oynamaları sağlanacak. 


Telefon: 0212 488 48 04

Web: www.vadiyaka.com


Akşam


Geri Dön