30 / 04 / 2024

Vaillant'tan ileri teknoloji kombiler

Vaillant'tan ileri teknoloji kombiler

Vaillant, yüksek emniyet ve sorunsuz kullanım için yeni jenerasyon kombilerde birbirinden farklı sistemler kullanırken dış görünümünü de unutmamış. Kombi cihazları şık görünümüyle de ön plana çıkıyor



Yeni jenerasyon Vaillant kombi cihazları şık görünümü ve kullanıcısına sağladığı avantajlarla ön plana çık arken hermetik ve bacalı modellerde ki 17.000, 20.000, 24.000 ve 31.000 kcal/h kapasitelerde üretilen kombiler, dijital teknoloji ile benzerlerinden ayrışıyor.

Vaillant kombilerin ön panelinde yer alan dijital ekran sayesinde, sıcaklık ve basınç değerleri takip edilebiliyor. Üç parçalı gövde kapağı montaj ve bakım kolaylığı sağl arken bu kombiler, yüksek verim, sessiz çalışma ve tasarruflu kullanım imkanı sunuyor.

Vaillant, yüksek emniyet ve sorunsuz kullanım için yeni jenerasyon kombilerde birbirinden farklı sistemler kullanıyor. Elektronik su basınç sensoru, akıllı eBUS sistemi,   ile güvenlik en üst seviyede tutuluyor. Özel olarak dizayn   edilen ˜aquasensör sistemi "   ile de hızlı ve sabit sıcaklıkta su sağlanabiliyor.

Milliyet Emlak

Bu konu ile ilgili basında çıkan diğer haberler:

Pahalı enerjiye yoğuşmalı kombi önlemi


Türkiye"de yaşayan ve doğalgaz kullanan ailelerin bütçesini olumsuz yönde etkile mesini önlemek isteyen Baymak, ener ji tasarrufu sağlayan cihazları ile pahalı enerji ile savaş ıyor.

Yoğuşma nın sıcak kullanım suyu ve ısıtma suyu elde etmede kullanılan teknolojideki en son yenilik   olduğunu belirten Baymak, ısıtma   cihazlarının ürettiği atık gazlarda h issedilen enerjinin yanında ortaya çıkan su buharının içinde ki gizli   enerjiyi de kullanıyor.

Konvensiyonel ısıtma cihazlarında su buharı içinde bulunan enerji, atık gaz ile birlikte kullanılmadan bacadan dışarı atıl ırken yoğuşma tekniğine göre çalışan cihazlarda   bu enerji özel ısı eşanjörü ile gizli ısı bacadan geri kazanıl ıyor. Bu açıdan ele alındığında yoğuşma teknolojisi geleneksel cihazlara daha   çok verim   sağlıyor.
Yoğuşma teknolojisi ile geleneksel ısıtma sistemlerine göre   yüzde 20 enerji tasarrufu sağlanmasının yanı sıra, emisyon değerleri nin düşük olması   da çevre bilinci açısından   da büyük bir önem taşıyor.
Türkiye"de de bu bilinç ışığında pahalı enerji ile savaşan Baymak, yoğuşmalı cihazların Türkiye pazarındaki öncülüğünü yaparak, pazarın genel yapısını iki yıl gibi kısa bir sürede değiştir di. Baymak, uzmanlık alanı yoğuşmalı kombiler olan, alanında özel olarak yetiştirilmiş makine mühendislerinden oluşan Baymak Gold Center projesi ile de yoğuşmalı kombi cihaz kullanımının yaygınlaşması için faaliyetler ini sürdürüyor.

Milliyet Emlak

 

Kombine çözümler için

Isıtma ve soğutma sektörünün bilinen markalarından olan Ferroli, şık tasarımlı doğa dostu duvar tipi yoğuşmalı kombisi Econcept Tech ile sıcak konfor sunuyor. Ücretsiz 5 yıl garanti imkanıyla kullanıcıya ulaştırılan kombiler, sağladıkları verimlilik oranı ile soğuk kış günlerinin sıcak dostu oluyor. Yüzde 109 verimlilikle çalışan Econcept Tech serisi tüm kapasite aralıklarında yüksek verim sağlıyor.
Tüketicinin bütçesini düşünen yüzde 17 ilave tasarruflu yoğuşma teknolojisi, 15 farklı   emniyet sistemi, yüksek performanslı ve doğa dostu Econcept Tech , 5 yıl garanti   veriyor.


Güneş enerji sistemleri ile tam uyum sağlayan Econcept Tech, kullanım suyu temininde de yakıt tasarrufu ve ilave konfor sağlıyor. Tasarımdaki minimal dokunuşların ve performansın ön planda tutulduğu Econcept Tech, akıllı LCD ekranıyla arızasını da bildiriyor.
Ferroli, Econcept Tech serisi dışındaki bireysel kullanıma yönelik diğer kombi ürünlerinde de ücretsiz olarak 5 yıl garanti imkanı sunuyor.

Yarım yüzyıllık kombici
Yarım yüzyılı aşan tecrübesi ile Ferroli Grubu, dünyada kombi teknolojisini ilk geliştiren firmalardan olma sıfatını taşıyor. Ferrol, kombi sektöründe kazan, brülör, kat kaloriferi, radyatör, boyler, endüstriyel ve domestik klima, su ısıtıcıları, fancoil, chiller ve buhar kazanları üretiyor. Grup bazında, yılda 500 bin kombi üreten Ferroli, yaklaşık 3 bin çalışanı, araştırma ve geliştirme çalışmaları, teknik servis, satış ve dağıtım kanalları organizasyonu ile alt yapısını sürekli geliştirip yeniliyor.

Ferroli Grubu, İtalya"daki fabrikalarının yanı sıra Fransa, İspanya, Polonya, Almanya ve çin"de de üretim tesislerine sahip. Bu tesislere eklenen bir yenisi de 65 bin metrekarelik alanda Türkiye"de kurulan Düzce Fabrikası. Ferroli"nin Düzce Üretim Tesisleri yatırımı, 2006 yılında Türkiye"nin en büyük 500 yatırımı arasında 87. sırada yer aldı. 2008 sonunda Türkiye"de yüzde 47 sermaye artırımı gerçekleştiren Ferroli, 2011"de Düzce"deki fabrikasında kombi üretimine başlamayı hedefliyor.

Milliyet Emlak


Geri Dön