28 / 10 / 2024

Vakıf GYO 9 ayda ne kadar hasılat elde etti?

Vakıf GYO 9 ayda ne kadar hasılat elde etti?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 30 Eylül tarihinde sona eren faaliyet dönemine ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporunu yayınladı.




Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 30 Eylül tarihinde sona eren faaliyet dönemine ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu belli oldu. Peki Vakıf GYO dokuz ayda ne kadar hasılat elde etti?

Vakıf GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirketin toplam varlıkları 19 milyar 389 milyon 792 bin 230 TL hasılat elde etti. 

30 Eylül 2024 hesap dönemine ait 2.054.805 TL tutarındaki maddi olmayan duran varlık amortisman giderlerinin 2.051.039 TL’si genel yönetim giderlerine, 3.766 TL’si stoklara ayrıldı. 

Enflasyona ilk geçiş kapsamında TFRS uyarınca hazırlanan konsolide bilançolarda oluşan geçmiş yıl
karları 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 632.130.300 TL olup, 30 Eylül 2024 tarihi itibarıyla satın alım gücü
esasına göre hesaplanmış geçmiş yıl karları tutarı 945.759.375 TL olarak açıklandı. 

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:

SERMAYE PİYASASI KURULUNUN  

II-14.1 SAYILI TEBLİĞİN 9. MADDESİ GEREĞİ

BEYANIMIZDIR

a) Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanmış II-14.1 Nolu Tebliği çerçevesinde hazırlanan 30.09.2024 tarihinde sona eren faaliyet dönemine ait Finansal Tablolar ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun tarafımızca incelendiğini,

b) Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Finansal Tablolar ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,

 c) Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, SPK'nın II-14.1 Nolu Tebliği uyarınca hazırlanmış Finansal Tabloların işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kâr ve zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığı ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun işin gelişimi ve performansını, işletmenin finansal durumunu, karşı karşıya olunan önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte, dürüstçe yansıttığını beyan ederiz.

Saygılarımızla,

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI AŞ

GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Dosya icin tiklayiniz tıklayın

Vakıf GYO ile VakıfBank arasında 40.2 milyon TL'lik kiralama sözleşmesi!

VSancaktepe Merkez'in inşat tamamlanma seviyesi yüzde 10 oldu! Projenin şu anki değeri 1.1 milyar TL!

Geri Dön