27 / 04 / 2024

Vakıf GYO ICONOVA projesiyle gurbetçilerle buluştu!

Vakıf GYO ICONOVA projesiyle gurbetçilerle buluştu!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşen Evim Türkiye Fuarı’nda, Avrupa’da yaşayan gurbetçilere ve yabancı yatırımcılara Vakıf GYO AŞ’nin ortağı olduğu ICONOVA Projesi tanıtıldı….



Tam 23 yıldır sektöre yön veren Vakıf GYO, güvenilir projelerini Evim Türkiye Fuarı aracılığıyla yurtdışında da tanıtmaya devam ediyor.

Vakıf GYO AŞ Genel Müdürü Şeref Akgül, “Gayrimenkul sektörünün gelişimi ve sürdürülebilirliği doğrultusunda projelerin finansmanı aşamasında lokomotif rol üstlenen Vakıf GYO, titizlikle hayata geçirdiği güçlü ve kaliteli projeleri ile Ülkemize değer katmaya devam ediyor. Nitekim bu bakış açısı ve güvenli duruşunu, Türkiye’de oturum veya ticari amaçlı yatırım yapmayı düşünen birçok gurbetçi vatandaşımızla Evim Türkiye Fuarı vesilesiyle de paylaşma fırsatı elde etmiş oldu. 

Sektör derneklerinden GYODER, KONUTDER ve İNDER’in yanı sıra İstanbul Ticaret Odası ve MÜSİAD gibi birçok stratejik ortağın desteklediği Evim Türkiye Fuarı’nın, gerek proje satışları gerekse tanıtım açısından verimli geçtiğini söyleyebiliriz. Özellikle döviz geliri olan yatırımcıların Türkiye’de gayrimenkul alımında elde edebilecekleri avantajları aktardığımız ve Ülkemiz ekonomisine doğrudan katkı sağlayan bu değerli organizasyonların ve projelerin her zaman yanında olacağız.” şeklinde konuştu.

 

Web: http://www.iconova.com.tr/


Geri Dön