27 / 04 / 2024

Vakıf GYO Tablo Adalar'da erken teslim müjdesi!

Vakıf GYO Tablo Adalar'da erken teslim müjdesi!

Firma: Vakıf GYO

Proje: Tablo Adalar

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, 2021'de inşaat faaliyetlerine başlanan Tablo Adalar projesinin planlanan tarihten önce teslim edileceğini açıkladı. 



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Maltepe'de yer alan  Tablo Adalar  projesinde daire sahiplerine beklenenden önce evlerini teslim edilmeye başladı. Vakıf GYO Tablo Adalar projesi bahçe katından başlayan Marmara Denizi ve adalar manzarası ile öne çıkıyor. 

PLANLANAN TARİHTEN ÖNCE TESLİM EDECEĞİZ!

Vakıflar GYO tarafından yapılan açıklamaya göre; projenin anahtar teslim törenindeki konuşma yapan  Vakıf GYO  Genel Müdürü Onur İncehasan, '2021'de inşaat faaliyetlerini başlattığımız Tablo Adalar projemizi, planlanan tarihten önce teslim ederek sektörümüze örnek olmaya devam ediyoruz. 

Yaşamın başladığının müjdesini verdiğimiz tüm daire sahiplerine, yeni evlerinde huzur ve sağlıkla oturmalarını diliyorum.' ifadesini kullandı.

Tablo Adalar projesinde Toplam 316 konutun yer aldığı projesinin satış oranının yüzde 90'a ulaştığını vurgulayan İncehasan şu ifadeleri kullandı: VakıfBank tarafından Türkiye'nin ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olarak kurulan Vakıf GYO, İstanbul,  Ankara  ve  İzmir  olmak üzere üç büyük şehre yayılmış seçkin projeleri ile sektörüne örnek olmaya ve değer katmaya devam ediyor.

Şirketimiz şu anda toplam 675 bin metrekare inşaat alanı yönetiyor. Tüm fonksiyonlarını en ince detaylarıyla ele aldığımız projelerimizi mümkün olan en iyi zamanlama ve yüksek müşteri memnuniyeti ile hayata geçirmeye odaklanıyoruz. 2023 yılı projelerimizde gözle görülür ilerlemeler kaydettiğimiz bir yıl oldu.

Vakıf GYO Tablo Adalar da erken teslim müjdesi!

Nisanda, İstanbul Finans Merkezi içerisinde yer alan ve daha şimdiden İstanbul'un sembol yapılarından biri haline gelen VakıfBank Kulelerinin teslimini gerçekleştirdik.

Bugün, mimari tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyan ve Rönesans REC Uluslararası İnşaat'ın ana yükleniciliğini üstlendiği Tablo Adalar projemizi, müşterilerimize taahhüt ettiğimiz zamandan daha önce teslim ediyoruz.'dedi.

VSANCAKTEPE MERKEZ GELECEK YIL SATIŞTA!

Öte yandan, Vakıf GYO'nun Ankara'daki Cubes Ankara projesinin inşaat faaliyetlerinde sona yaklaşıldığını ve gelecek yıl Sancaktepe'deki yeni karma projeleri VSancaktepe Merkez projesinin satışa sunulacağını anlatan İncehasan, 'Gayrimenkul projelerimizde elde ettiğimiz bu başarıları sürdürülebilir hale getirmek istiyoruz. Bunun için kurumsal yönetim performans grafiğimizi de her geçen gün yükseltiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Vakıf GYO Tablo Adalar'da yüzde 20 indirim fırsatı! 1 ay sonra teslim! 

Tablo Adalar ısıtma sistemlerinde Mimsan'ı tercih etti!

projeye sor



Geri Dön