27 / 04 / 2024

Vakıf Katılım'ın hedefi 120 yeni şube!

Vakıf Katılım'ın hedefi 120 yeni şube!

Sektörün en hızlı büyüyen kurumu olduklarını belirten Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, önümüzdeki seneye ilişkin planlarının 120 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi.



Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Anadolu’nun her noktasına hizmet sunma amacında olan Vakıf Katılım, Balıkesir şube açılışını yaptı. Kuruluşunun üzerinden çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen, şubeleşme çalışmaları sonucunda coğrafi olarak ülkenin önemli bir kısmını kapsayan Vakıf Katılım, Balıkesir’de bireysel müşterilerin ve KOBİ’lerin finansal ihtiyaçlarını karşılayacak özel çözümler sunacak.

BU YILI 91 ŞUBE İLE KAPATIRIZ

Açılış töreninde açıklamalar yapan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, şu anda 89 şubeyle 42 ilde hizmet verdiklerini söyleyerek, “Ana hedefimiz bunu yaygınlaştırmak. Bu yılı 91 şubeyle kapatacağız. Önümüzdeki yıl da 100 şubeyi aşmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Gelecek yıl 120 şubeyi zorlarız

Katılım bankacılığının en hızlı büyüyen kurumu olduklarını belirten Genel Müdür Göktaş, şubeleşme çalışmalarına 2018 yılında olduğu gibi 2019 yılında da devam edeceklerini dile getirdi. Göktaş, şöyle konuştu: “Vakıf Katılım olarak büyüme stratejimiz ve müşterilerimize yakın olma ilkemiz doğrultusunda 2018 yılında 90 şube sayısını aşmayı ve yaklaşık bin 200 çalışan sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. 2019 için hedefimiz ise şube sayısında 120’leri zorlamak.”


Geri Dön