27 / 04 / 2024

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Vakıf Katılım'ın açılışında konuştu.



Vakıf Katılım'ın Ordu Şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu ilçesi Düz Mahalle'deki şubenin açılışında konuştu. Vakıf Katılım'ı, Ordu ve ülke ekonomisine katkıda bulunacağını söyleyen Yavuz, özellikle de faizsiz bankacılığın ülkede gelişmesi bakımından önemli bir yatırım olarak gördüklerini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Yavuz, "İnanıyorum ki bu yatırım Ordu ekonomisine önemli katkı sunacaktır. Vatandaşlarımızın katılım bankalarına ve özellikle de Vakıf Katılım Bankası'na ilgi göstermesini bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Şube açtıkları bölgelerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Göktaş, Ordu'da da hem müşterilerin finansal ihtiyaçlarına derman olacak hem de destekledikleri projelerle bölgenin gelişmesine önemli katkılar sunacağını söyledi. 

Karadeniz Bölgesi'nin göz bebeği Ordu'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Göktaş, "Vakıf Katılım olarak bundan böyle yeni şubemiz, hızlı çözümlerimiz ve finansal desteğimizle ekonomisi her geçen gün daha da büyüyen, sahip olduğu kültür ve eşsiz doğasıyla herkesi kendisine hayran bırakan Ordu'nun yanında olacağız. Bölgenin kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunacak projelere destek vermeyi sürdüreceğiz." dedi.

"Katılım bankacılığında referans kurum olma" vizyonuyla yatırımlarını sürdürdüklerini söyleyen Göktaş, "Her ne kadar katılım bankacılığı sektörünün en genç üyesi olsak da köklü bir geçmişe sahibiz. Gençliğimizin getirdiği dinamizmi ve takipçisi olduğumuz kadim vakıf kültürünün yüzyıllara dayanan birikimini harmanlayarak kamunun katılım bankacılığına verdiği destek doğrultusunda hızlı bir büyüme süreci geçiriyoruz. Vakıf Katılım olarak sektördeki temel misyonumuzu, mevcut pastadan pay alarak büyümek değil, sektörü ve ülkemiz ekonomisini büyütecek yatırımları hayata geçirmek olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.


Geri Dön