Ekonomi

Vakıf, Ziraat, Halkbank'ı geçip İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi'den yeni kampanya

Emekli promosyonlarına Vakıf, Ziraat ve Halkbank'a fark attıktan sonra İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi, yeni kampanyasının detaylarını duyurdu.Bu yarışın en önemli aktörlerinden biri de Yapı Kredi bankası oldu

Bankalar emekli promosyonu konusunda ciddi bir yarışa girdi. Bu yarışın en önemli aktörlerinden biri de Yapı Kredi bankası oldu. Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'a fark atmasının ardından son olarak promosyon miktarlarını İş Bankası'yla eşit seviyeye getiren Yapı Kredi, diğer müşterilerini de kaçırmamak için yeni bir adım attı. 
 

YÜKSEK LİMİTLER ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

Temmuz ayı itibariyle bankaların emekli maaş müşterilerine yönelik sunduğu promosyon ödemeleri, özellikle de özel bankalar arasındaki rekabeti hızlandırdı. Öte yandan son günlerde emekli maaş promosyonuna ek olarak kurum çalışanlarına ödenen maaş ödemelerinde de yüksek limitler ortaya çıkmaya başladı ve bankalar da müşterilerine en cazip teklifleri sunarak dikkatleri çekti. Bu noktada bir cazip teklif de Yapı Kredi’den geldi.

Yapı Kredi, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 150 TL’ye varan ödüller sunuyor. Söz konusu kampanya dahilinde Yapı Kredi, “Otomatik ödeme talimatı ver hem fatura takibinden kurtul hem de 150 TL’ye varan puan kazan” sloganını kullanıyor. Böylece kampanya ile Yapı Kredi müşterileri otomatik fatura ödeme talimatı vererek kazanç elde edebiliyor. İşte detaylar…
 

KAMPANYA FAYDALANMA TARİHLERİ

Yapı Kredi, 11 Eylül – 10 Ekim 2022 tarihleri arasında müşterilerinin vereceği ilk yeni otomatik fatura ödeme ya da HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye ediyor. Ayrıca Yapı Kredi, söz konusu kampanya dahilinde talimatlarını kredi kartından verenlere her yeni talimat için ekstra 10 TL ve toplamda 50 TL ekstra puan hediye ediyor. Böylece Yapı Kredi, şartlara uygun şekilde otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 150 TL’ye varan puan kazanma fırsatı sunuyor.

Yapı Kredi müşterileri, ilgili kampanyadan yararlanmak ve otomatik fatura ödeme talimatı vermek ve bunun yanında diğer bankacılık işlemlerini de bankaya gitmeden halletmek için Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanabiliyor. Ayrıca isteyenler Bireysel İnternet Şubesi üzerinden de ödeme talimatı verebiliyor.
 

TALİMAT BAŞI NE KADAR HEDİYE VAR

Kampanya dahilinde ilk yeni otomatik fatura ödeme ya da HGS talimatı için 10 TL, 2 yeni talimat için 25 TL, 3 yeni talimat için 45 TL, 4 yeni talimat için 70 TL ve 5 yeni talimat için 100 TL puan veriliyor.  Kampanya kapsamında talimatlar kredi kartı ile verilirse her talimat için ekstra 10 TL ve toplamda 50 TL ekstra puan hediye ediliyor.