28 / 04 / 2024

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.



Vakıfbank'ın gayrimenkul alanındaki iştiraki olan Vakıfbank Gayrimenkul, üzerine haciz işlemi başlatılmış olan taşınmazları uygun fiyatlar ile satışa sunan bir platform olarak hizmet veriyor. Banka tarafından yapılan satışlar, spot piyasadaki eşdeğer mallara göre daha uygun fiyatlar ile 
gerçekleştirilirken, çeşitli illerdeki konut satış ilanları ile dikkatleri çekiyor.

ANKARA'DA 2+1 DAİRE!

Vakıfbank, gayrimenkul alanında çok önemli bir adım atarak, Vakıfbank Gayrimenkul platformunu hayata geçirdi. Bu platform, bankaya ait olan ve üzerine haciz işlemi uygulanmış olan arsa, tarla, daire ve otomobil gibi çeşitli malların satışını kolaylaştırıyor. Vakıfbank Gayrimenkul, özellikle ekonomik olarak avantajlı yatırım fırsatları arayanlar için büyük bir fırsat sunmakta.

Vakıfbank Gayrimenkul den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

CAZİP FİYATLI DAİRELER

Vakıfbank Gayrimenkul, Ankara'nın tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Beypazarı ilçesinde bir daireyi satışa çıkardı. Ayvaşık Mahallesi'nde bulunan bu 100 metrekarelik dairenin satış fiyatı, piyasadaki benzer dairelere kıyasla oldukça uygun: sadece 650.000 TL. Daire, modern yaşamın gereksinimlerini karşılayacak biçimde tasarlanmış 2+1 odalı bir apartman dairesidir.

SATILACAK DAİLERİN ÖZELLİKLERİ

Vakıfbank Gayrimenkul, bu daireyle ilgili tüm detayları şeffaf bir şekilde paylaşıyor. İşte o detaylar:

Tanım: VakıfBank'tan Satılık 2+1 Daire
No: 29915
Kategori Seçimi: Konut
Konut Tipi: Apartman Dairesi
Konum: Ankara, Beypazarı, Ayvaşık Mahallesi
Başlangıç Bedeli: 650.000 Türk Lirası.
Teminat Bedeli: 32.500 Türk Lirası.
İlgili Şube: Beypazarı Ankara

Vakıfbank Gayrimenkul platformu, piyasadaki benzerlerine göre daha uygun fiyatlı gayrimenkul satın alma imkanı sunuyor. Bu, özellikle bütçesine dikkat eden ve uygun fiyatlı gayrimenkul arayan yatırımcılar için büyük bir avantaj. Ayrıca, Vakıfbank'ın güvencesiyle gerçekleşen satışlar, alıcıların güven içinde işlem yapmasını sağlıyor.

Adres : ANKARA, BEYPAZARI, AYVAŞIK MAH. KARAPINAR MEVKİİ KÜME EVLER CAD. NO:29 AKROPOL SİTESİ A2 BLOK 4.KAT D:36

Vakıfbank Gayrimenkul tarafından paylaşılan diğer bilgilerde ise ''Satışa konu taşınmaz A2 Blok, 4.normal katta konumlu 36 numaralı bağımsız bölüm projesine göre brüt 100 m2 alanlıdır. Taşınmaz mimari projesine göre; salon-mutfak nişi, 2 oda, banyo, wc, antre, 1 balkon hacimlidir. Taşınmaz konut vasfındadır. Taşınmaz 1.bodrum kat bina girişine göre sağ-ön ve yan tarafta kalmakta olup güney cephelidir. Taşınmazın inşaat seviyesi yüzde 76'dir. Binalarda yangın merpeni ve çift asansör mevcut olup, ısıtma sistemi termal kaloriferlidir. Taşınmaza ait yapı kullanma izin belgesi bulunmamaktadır." denildi.

Otomobil alacaklara Halkbank  ve Vakıfbank'tan taşıt kredisi imkanı!

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

 


Geri Dön