08 / 05 / 2024

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank tarafından sunulan cazip bir konut fırsatı ortaya çıktı. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire imkanı sunuyor.



VakıfBank, Bitlis ili Tatvan ilçesindeki Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan 3+1 daireyi konut alıcılarına sunuyor. Satışa çıkarılan daire, kullanışlı bir apartman dairesi olarak öne çıkıyor.

Satılık daire, 2011 yılında inşa edilmiştir. Toplamda 138 metrekare kullanım alanına sahip olan dairede salon, 2 oda, mutfak, banyo-wc, antre, koridor ve 2 balkon bulunuyor. Yapı kullanım izin belgesine sahip olan dairenin inşa yılı 2011 olarak kaydedilmiştir.

 VakıfBank tan 225 bin TL ye satılık 3+1 daire!

Dairenin ısıtma sistemi soba üzerine kuruludur ve kullanım durumu doludur. Tapu durumu ise kat irtifakıdır. Betonarme yapısıyla sağlam bir konut seçeneği sunan daire, ikinci el olarak satışa sunulmaktadır.

Satışa sunulan daireyle ilgilenenlerin başvuruda bulunmak için BİTLİS şubesine gitmeleri gerekmektedir. Başvuru için gereken belgeler arasında nüfus cüzdan fotokopisi veya tüzel kişiler için gerekli şirket belgeleri bulunmaktadır. Ayrıca, taşınmazın muhammen bedeli olan 225.000 TL'nin yüzde 5'i tutarındaki teminatın yatırılması ve Gayrimenkul Satış Şartnamesi'nin imzalanması da gerekmektedir.

 VakıfBank tan 225 bin TL ye satılık 3+1 daire!

Teklif vermek isteyenler için de VakıfBank tarafından bir sistem oluşturulmuştur. Onaylanan başvurulara gönderilen kullanıcı adı ve şifreyle sistem üzerinden teklif verilebilir. İhale süresi sonunda en yüksek teklifi veren müşteri daireyi satın alma hakkını elde edecektir.

Muhammen bedelin altında teklif verilememekte ve satışlar peşin olarak gerçekleştirilmektedir. Satışa ilişkin belgeler dekont şeklinde düzenlenmekte ve KDV Kanunu'na göre KDV muafiyeti bulunmaktadır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://vakifbank.intengo.com

Ekmeğe 4 lira birden zam geldi! O şehirde ekmek artık resmen 10 TL!
Ziraat Bankası'ndan Kurban Bayramı müjdesi! Aylık 831 TL taksitle kredi verecek!
Bankalardan şaşırtıcı adım: Gelir belgesi olmadan ödeme yapacaklar! Bayram öncesi 50 bin TL'ye kadar kredi fırsatı!

Geri Dön