Ekonomi

Vakıfbank’tan büyük kampanya! 1 yıl boyunca ücretsiz olacak!

Vakıfbank, "VakıfBank Masraflar Bizden"  kampanyasının detayları belli oldu. Peki, Vakıfbank’ın açıkladığı "VakıfBank Masraflar Bizden"  kampanyasının detayları nelerdir?Banka tarafından açıklanan kampanya bilgilerine göre, kampanya şartlarını yerine getiren müşteriler, cazip faiz oranlarından yararlanırken, aynı zamanda belirli bankacılık işlemlerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir

Yenilikçi banka Vakıfbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Banka tarafından açıklanan kampanya bilgilerine göre, kampanya şartlarını yerine getiren müşteriler, cazip faiz oranlarından yararlanırken, aynı zamanda belirli bankacılık işlemlerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir.

Vakıfbank’ın kampanyasından yararlanmak için müşterilerin bankada TL, USD, EUR vadeli mevduat hesapları olmalıdır. Müşterilere ait kampanyaya dahil olan hesaplar 32-91 gün aralığında vadeli bağlanabileceklerdir.

Ayrıca kampanya kapsamındaki muafiyet ve avantajlardan faydalanmak için vadeli mevduatın “yeni para-ilave para” niteliğinde olması şartı aranmaktadır.

Peki, Vakıfbank’ın açıkladığı "VakıfBank Masraflar Bizden"  kampanyasının detayları nelerdir?

Vakıfbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Banka tarafından açıklanan kampanya bilgilerine göre, kampanya şartlarını yerine getiren müşteriler, cazip faiz oranlarından yararlanırken, aynı zamanda belirli bankacılık işlemlerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir.

VAKIFBANK KAMPANYASININ DETAYLARI

Banka tarafından açıklanan kampanyadan KOBİ firmaları ve firma ortakları yararlanabilecektir.

KOBİ firmaları ve firma ortakları bankada değerlendirecekleri ilave mevduatları karşılığında avantajlı masraf paketlerinden faydalanabileceklerdir.

Masraf muafiyetleri, getirilen mevduat tutarına göre belirlenen adette Mobil ve İnternet Kanalından TL Para Transferi, POS ücreti muafiyeti, ve 1 yıl süre ile kart aidatı muafiyetini kapsamaktadır.

Firma ortaklarının şahsi hesaplarına mevduat yatırması durumunda, ortağı olduğu firma masrafsızlık yetkisinden faydalanabilecektir.

Açıklanan kampanya TL, USD, EUR vadeli mevduatlar için geçerlidir.

VakıfBank Masraflar Bizden kampanyasına dahil olabilmek için TL’de minimum 100 bin TL ve üzeri, USD ve EUR para cinslerinde ise 25 bin dolar ve euro üzeri yeni mevduat kazanımı olması gerekmektedir.

Kampanyaya dahil hesaplar 32-91 gün aralığında vadeli bağlanabileceklerdir.

Kampanya kapsamındaki muafiyet ve avantajlardan faydalanmak için vadeli mevduatın “yeni para-ilave para” niteliğinde olması gerekmektedir.

"VakıfBank Masraflar Bizden" kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler en yakın Vakıfbank şubesi ile iletişime geçebilir.

Akbank’tan müjde! 31 Ekim’e kadar başvuranlar 500 TL chip-para kazanacak!

TMO’dan 495 tonluk iki yeni ihale! Son teklif tarihi açıklandı!

O masraf vatandaşın belini fena halde büktü! Her 10 kişiden 8’i…

EGM ve İŞKUR duyurdu! Bekçi olmak isteyenler hemen baksın!  İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları nelerdir?