Ekonomi

Vakıfbank'tan dev fırsat! Market alışverişlerinde 150 TL Worldpuan!

Bankaların müşteri çekmek için başlattığı kampanyalar devam ediyor. Bu furyaya katılan Vakıfbank'ta yeni kampanyasını duyurdu. Market alışverişlerinizde 150 TL worldpuan veriyor.Her ay yeni kampanyalarını ilan eden bankaların güncel kampanyaları vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor

Bankalar kampanya yarışına girdi. Her ay yeni kampanyalarını ilan eden bankaların güncel kampanyaları vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Bugün Vakıfbank'ın duyurduğu yeni kampanyasının detaylarını derledik.

VakıfBank Worldcard ile 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında gıda marketi, manav, kasap ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacak ilk 250 lira ve üzeri alışverişinizden sonraki, her 250 lira ve üzeri alışverişe 15 lira, toplam 150 lira Worldpuan hediye edilecektir. Peki kampanyadan nasıl faydalanacak? İşte detaylar...

Söz konusu kampanya müşteri bazında geçerli sayılıyor. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 150 lira Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılan 250 lira ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil sayılıyor.

Kampanyaya katılmak için Bankaya kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''GIDA'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir ya da VakıfBank Mobil’de yer alan "Cepte Kazan" üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.
Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler de dahildir.

Kampanyaya Bankomat Kart’lar, BusinessCard’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 5 Kasım 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartlarınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 5 Aralık 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 6 Aralık 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Alışverişlerin WORLD POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
Cepte Kazan "Durumunu Kontrol Et"-"Geçerli Harcamalar" ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 liradır.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/

Bankaların ekim ayı ihtiyaç kredisi faiz oranları güncellendi! Yapı Kredi, İNG, TEB, Vakıfbank...

Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alacak! Elinizi çabuk tutun az kaldı...