Ekonomi

Vakıfbank’tan emeklilerin içini ferahlatan yeni atılım! Ek ödeme verilecek! İşte tutarlar!

Milyonlarca emekli ödemesine kavuşacak. Bankaların hala promosyon anlaşmaları sürüyor. İşte Vakıfbank’ın yaptığı ek ödeme işlemi!Emekli maaşlarını Vakıfbank’tan almayı tercih eden vatandaşlar bu ödemeden yararlanabilecek

Vakıfbank, emekliler için ek ödeme olanağı sunuyor. Emekli maaşlarını Vakıfbank’tan almayı tercih eden vatandaşlar bu ödemeden yararlanabilecek.

İşte merak edilen detaylar…

VAKIFBANK EMEKLİLERE EK ÖDEME YAPIYOR!

Vakıfbank emeklilere yeni bir ödeme olanağı sunuyor. Milyonlarca emekli ödemesine kavuşacak. Bankaların promosyon anlaşmaları devam ediyor. Vakıfbank da emekli maaşlarını kendisinden yani Vakıfbank’tan alan emeklilere ek ödeme yapacağını açıkladı. Bu bağlamda emekli maaşı için Vakıfbank’ı tercih edenler parasına kavuşacak. Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Vakıflar Bankası arasında imzalanan anlaşma ile de sigortalı ve hak sahiplerine ilk bağlanan aylık ödemeleri ile emekli ikramiyelerinin ve Sosyal Güvenlik Kurumu bağlamında aylık alanlara promosyon ödemesi de devam ediyor.

Halihazırda emekli maaşını Vakıfbank üzerinden alan müşteriler ile birlikte maaşını buraya taşıyan emekli vatandaşlar 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank aracılığı ile almayı taahhüt etmeleri durumunda yani bu bankadan almaya söz verenler gerekli belgeleri doldurduktan sonra promosyon ödemesini teslim alabiliyorlar.

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYON TUTARI NE KADAR? İŞTE VAKIFBANK PROMOSYON TUTARLARI!

Emekli maaşları: 1.500.-TL’ye ancak 1.500.-TL hariç olanlar, 1500 TL’ye kadar olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL, 1.500 – 2.500.-TL yani 2.500.-TL hariç. Bu miktarlar arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL, 2.500.-TL ve üzeri olanlara da 3 yıl için toplam 750.- TL para ödemesine kavuşabiliyorlar. VakıfBank ATM’lerinden günlük 5.000-TL’ye kadar ücretsiz para çekim olanağı bulunuyor.

DETAYLAR VERİLDİ!

Maaş hesapları kullanılarak İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık kanallarından tanımlanacak düzenli EFT ya da havale talimatları dahil olmak üzere, yapılacak havale, EFT ve FAST yani anlık ödeme işlemlerinden masraf alınmıyor. Aracınız ile otoyol ve köprülerden rahatça geçebilmeniz için maaş hesabınıza bağlı HGS etiketini ücretsiz olarak alabilirsiniz. Diğer yandan kredi kartlarından da aidat alınmamaktadır. Daha detaylı bilgi edinmek isteyen vatandaşlar Vakıfbank’ın resmi internet sayfasını ziyaret edebilirler.

Arabası olanlar artık teyakkuza geçti! 81 ilde fiyatlara büyük zamlar geldi! İşte detaylar!

Tapuda yeni devir başlıyor! Ev alıp satacaklar dikkat prosedür değişti!

Okul servis ücretleri ne kadar? İşte en kısa ve en uzak mesafe servis ücretleri!