28 / 04 / 2024

Vakıfbank'tan flaş karar! Son gün 31 Ekim, sakın kaçırmayın!

Vakıfbank'tan flaş karar! Son gün 31 Ekim, sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank'ın 400 TL Worldpuan kampanyası 31 Ekim tarihinde sona erecek. İşte Vakıfbank 400 TL Worldpuan kampanyası detayları...



En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank'ın 400 TL Worldpuan kampanyasının detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Vakıfbank müşterileri ekim ayındaki kampanyaların detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Paylaşılan detaylara göre bu çerçevede, geçtiğimiz eylül ayının ortalarında farklı kademede eğitim alan milyonlarca öğrencinin yeni eğitim öğretim dönemine başlamasının ve ekim ayının ilk günlerinde de üniversitelerde yeni akademik dönem ile beraber, eğitim harcamaları çerçevesindeki kampanyalar da pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı.

Peki Vakıfbank'ın 400 TL Worldpuan kampanyası ne zaman başladı? Vakıfbank'ın 400 TL Worldpuan kampanyası ne zaman sona erecek? Vakıfbank'ın 400 TL Worldpuan kampanyası için nasıl kayıt olunur? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Vakıfbank'ın 400 TL Worldpuan kampanyası detayları...

Vakıfbank tan flaş karar! Son gün 31 Ekim, sakın kaçırmayın!

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank toplamda 400 TL Worldpuan verilen eğitim kampanyası ile ilgili bir bilgilendirme metni yayınladı.

VAKIFBANK EKİM 2023 KAMPANYA DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, 1 Ekim 2023 tarihinde başlayan ve 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek olan söz konusu kampanya kapsamında, eğitim kurumlarında tek bir seferde gerçekleştirilecek olan 20 bin Türk Lirası ve üzeri harcamaya 200 Türk Lirası, 50 bin Türk Lirası ve üzeri harcamaya 400 Türk Lirası Worldpuan hediye edilecek. 

Yine paylaşılan bilgilere göre, peşin veya taksitle alışverişlerinden kampanyaya uygun şekilde ilk yapılan harcama üzerinden Worldpuan elde edilebilecek. Ayrıca verilen bilgiye göre, pek çok kişinin yüzünü güldüren söz konusu kampanyaya katılım sağlamak isteyenler Vakıfbank mobil uygulamasındaki 'Cepte Kazan' üzerinden veya SINIF yazıp bir boşluk bırakıp kredi kartının son altı hanesini 5724'e kısa mesaj göndererek yararlanabilir.

SSK, Bağkur, 4A ve 4B emeklilerine 12 bin 500 TL'lik flaş ödeme! Sakın kaçırmayın!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın!

TOKİ'den bu ilçede yaşayanlara resmen Kasım 2023 müjdesi geldi! Yeni proje için tarih belli oldu!


Geri Dön