26 / 06 / 2024

Vakıfbank'tan güncel konut kredisi kampanyası! Rakamlar sadece Vakıfbank'ta geçerli...

Vakıfbank'tan güncel konut kredisi kampanyası! Rakamlar sadece Vakıfbank'ta geçerli...

Son zamanlarda vatandaşlar ev sahibi olabilmek için birçok banka ve konut kredisi oranlarını araştırıyor. Buna göre, ev almak isteyen vatandaşları ilgilendiren konut kredisi kampanyası başladığı duyuruldu. Bu kampanya sadece Vakıfbank'ta geçerli ve bu kampanya ile düşük faiz ile ev kredisi almak müm



Vakıfbank ev sahibi olmak isteyen vatandaşları sevindiren bir haber ile geldi. aydinlik.com.tr'de yer alan habere göre; Banka tarafından yapılan konut kredisi faizi ile ilgili ev almak isteyen vatandaşlar için düşük faiz ile konut sahibi olabilecekler. Vatandaşların ilgisini çeken Vakıfbank'ın sunduğu düşük ev kredisi faiz kampanyası ayrıntıları neler?

Vakıfbank tan güncel konut kredisi kampanyası! Rakamlar sadece Vakıfbank ta geçerli...

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Vakıfbank tarafından sunulan 900 bin Türk Lirası konut kredisi kampanyasına ilgi göstermektedir. Vakıfbank, konut kredisi kampanyası ile ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyenlere destek oluyor. Buna göre, 120 aya kadar vade imkânı sunan Vakıfbank, müşterilerine uzun vadeli ve uygun faizli konut kredisi imkânı sağlıyor. Bu kampanya ile vatandaşlar, aradıkları finansmana kolaylık ile  erişebiliyorlar. Aylık taksit tutarı 34.507 TL olan 900 Bin TL'lik konut kredisinin toplam geri ödeme tutarı ise 10 yıl sonra 4,1 Milyon TL'yi de buluyor.

Bankalar emekli maaşına ne kadar promosyon veriyor? Güncel promosyon rakamları...

Türkiye Bankalar Birliği açıkladı! 7 banka artık tek ATM'den hizmet verecek!

Emekli promosyonları artıyor! Vakıfbank en düşük emekli maaşı alana 5 bin TL verecek!

Ev sahibi olmak isteyenlere fırsat! Vakıfbank'tan 950 bin TL konut kredisi kampanyası!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön