Kent Haberleri

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran kampanya

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran bir kampanya geldi. Vakıfbank'ın kampanyası çok sayıda müşterisinin ilgisini çekti. Vakıfbank'tan da harcadıkça kazandıran bir kampanya geldi

Kamu bankaları tarafından hazırlanan ilginç kampanyalar hakkında vatandaşlara yönelik bilgilendirmelerde bulunulmaya devam ediliyor.Vakıfbank'tan da harcadıkça kazandıran bir kampanya geldi. Kampanyanın detayları çok sayıda Vakıfbank müşterisinin dikkatini çekti. 

 

Vakıfbank, yeni duyurmuş olduğu bu kampanya ile büyük ilgi görüyor. Banka, market alışverişlerinden akaryakıta kadar pek çok harcamada hediye liralar verecek. Buna göre müşteriler, gıda kategorisinde yaptıkları harcamalardan 200 TL’ye kadar, akaryakıt harcamalarında ise 60 TL’ye kadar hediye para kazanabilecekler.

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, müşterileri için cazip bir fırsat sunmakta. Bu fırsata göre Vakıfbank müşterileri, yapacakları gıda alışverişlerinde hediye para kazanabilecekler. Bu alanda alışveriş yapan Vakıfbank müşterileri, 200 TL’ye kadar hediye para toplayabilecekler. Manav, şarküteri ve diğer gıda alanlarında harcama yapan kişiler, bu hediye paralardan faydalanabilecekler.

 

 

Vakıfbank’ın belirttiğine göre, bu kampanyadan faydalanmak için belli koşulların da sağlanması gerekiyor. Müşteriler, belirtilen bu kategoride tek seferde 500 TL ve 500 TL’nin üzerinde harcama yaptıklarında 20 TL kazanma fırsatı yakalamış oluyorlar. Üstelik bu fırsat 10 kez tekrar edilebiliyor. Yani Vakıfbank müşterileri, market alışverişlerindeki her 500 TL ve üzeri harcamalarda 20 TL kazanabiliyor. 10 kez bu hakka sahip olan kişiler, toplamda 200 TL değerinde hediye Worldpuan kazanmış oluyorlar. 

Vakıfbank’ın bu kampanyasında her kart geçerli sayılmıyor. Sanal kartlar, Bankomat Kart, taksitli işlem ve Business Card bu kampanyada geçerli olmuyor. Yapılacak olan işlemlerin Vakıfbank Worldcard ile yapılması tercih ediliyor.  Ayrıca yapılan alışveriş işlemlerinde iade ya da iptal olursa, kazanılan Worldpuan da geri alınıyor. 
Kampanya 30 Haziran 2023’e kadar devam ediyor. Bu tarihe kadar yapılan alışverişlerde, toplamda 200 TL Worldpuan kazanma şansı bulunuyor.