02 / 05 / 2024

Vakıfbank'tan müşterilere son dakika müjdesi! Harcarken kazandıracak!

Vakıfbank'tan müşterilere son dakika müjdesi! Harcarken kazandıracak!

Vakıfbank, 1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli Mobil Temassız Ödeme kampanyasıyla müşterilerine her 200 TL alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan kazandırıyor. İşte ayrıntılar...



Vakıfbank, müşterilerine sunduğu yeni kampanya ile alışverişlerde kazanç sağlamayı amaçlıyor. 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak olan "Mobil Temassız Ödeme" kampanyası kapsamında, Vakıfbank kullanıcıları her 200 TL ve üzeri alışverişlerinde 10 TL Worldpuan kazanacaklar.

 Vakıfbank tan müşterilere son dakika müjdesi! Harcarken kazandıracak!

Kampanya detaylarına göre, farklı günlerde ve tek seferde gerçekleştirilen her 200 TL ve üzeri alışverişe 10 TL Worldpuan hediye edilecek. Bu şekilde toplamda 100 TL'ye kadar Worldpuan kazanma fırsatı sunulacak. Ancak aynı gün içinde yapılan tek bir Mobil Temassız Ödeme alışverişi kampanyaya dahil olacak.

Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmesi için alışverişlerini Vakıfbank Mobil uygulaması üzerinden "Cepte Kazan" bölümüne girerek "Hemen Katıl" tuşuna basmaları gerekmektedir. Kampanya katılımı 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilebilirken, peşin veya taksitli harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilecektir.


Geri Dön