19 / 05 / 2024

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

Her sektöre yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindiren Vakıfbank, şimdi de birçok sektörüne kapsayan yeni bir kampanya hazırladı. Vakıfbank, düzenlediği kampanya kapsamında pek çok sektörde yapılacak alışverişlerde toplam 200 TL hediye edeceğini açıkladı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya müşteri bazında geçerli olacak. Bu kapsamda, bir müşteriye en fazla 200 TL Bankomat Para hediye edilecek.

  • Aynı gün gerçekleşen işlemlerden sadece biri kampanyaya dahil edilecek.

  • Kampanyaya katılım sağlamak amacı ile, VakıfBank Mobil uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayabilir veya Vakıfbank’ta kayıtlı cep telefonu numaranızdan SEKTOR yazıp bir boşluk bırakarak kampanyaya katılım sağlamak istediğiniz kartınızın son 6 rakamını yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz. SEKTOR kampanyasına katılım sağlanması halinde söz konusu kart otomatik olarak Bankomat Para sistemine de dahil edilecek.

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

  • VakıfBank Worldcard’lar, nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve iptal işlemleri söz konusu kampanyaya dahil olmayacak.

  • Ana faaliyeti mobilya, yapı marketi, elektronik ve beyaz eşya sektörü olmayan e-ticaret ve ana faaliyeti elektronik, beyaz eşya, mobilya ve yapı marketi sektörü olmayan fiziki pos cihazlarından gerçekleştirilecek işlemler alışverişler kampanyaya dahil olmayacak.

  • Online olarak yapılacak alışverişler ve Sanal Bankomat Kart'lar kampanyaya olmayacak.

  • Kampanyaya katılım kapsamında gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak tarifelendirilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Maximum mobil kullananlara ay sonuna kadar 600 TL hediye edilecek!

CardFinans müşterileri dikkat! Hesabınıza para gelecek!


Geri Dön