Yeni Projeler

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.Ispartakule'de inşa edilecek olan proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı

Aşçıoğlu İnşaat yeni projesi Valentium Ispartakule projesi için düğmeye bastı. Ispartakule'de inşa edilecek olan proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. 

Valentium Ispartakule projesi İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi, 633 ada 1 parsel üzerinde yükselecek. Proje 465 milyon 852 bin 300 TL'ye mal olacak.

574 konut ve 22 ticari ünitenin yer aldığı Valentium Ispartakule projesi 3 blok olarak inşa edilecek. Söz konusu projenin arsa alanı 19 bin 934 metrekare, inşaat alanı ise 43 bin 742 metrekare olarak belirtildi.

Ispartakule Valentium projesindeki B blok konut kullanımlı, A ve C Bloklar ticaret+konut kullanımlı olacak şekilde inşa edilecek. Projenin taban oturum alanı 6 bin 314 metrekare olarak açıklandı.

Verilen detaylara göre, proje sahası, İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi, 633 ada 1 parsel üzerinde yer almakta olup, söz konusu parselin mülkiyeti Beyoğlu Grup Proje ve İnş. A.Ş. ismine kayıtlı.

Peki Ispartakule Valentium'da hangi konut tipleri yer alıyor? Projenin inşaatı ne zaman tamamlanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Valentium Ispartakule projesindeki konutlarda ortalama olarak 1.680 kişinin barınacağı belirtiliyor. Projenin inşaat sürecinde tek vardiya şeklinde çalışılacak olup, inşaat çalışmalarının 520 gün sürmesi bekleniyor.

Valentium Ispartakule projesinde 204 adet 1+1, 208 adet 2+1, 148 adet 3+1, 14 adet 4+1 konut yer alacak.

Proje kapsamında 2 adet kapalı (160 metrekare ve 182 metrekare) yüzme havuzu ve 6 adet peyzaj amaçlı süs havuzu yapılacak. Ayrıca söz konusu projede fitness salonu yapılacak olup, yönetim binası/bloğu
yer almayacak.

Valentium Ispartakule fiyat

Ön talep süresinin başladığı Valentium Ispartakule projesinde peşin ödenmelerde yüzde 30 indirim yapılıyor. Fiyatların 2 milyon 652 bin TL’den başladığı projede 48 aya varan vade imkanı da sunuluyor.


Aşçıoğlu Valentium Ispartakule nerede?

Proje alanı 1 parsele en yakın konut 45 metre mesafede yer alırken, proje alanı çevresinde; Unikonut Sitesi, Banu Evleri, Stüdyo 24 Sitesi ve Avrupa Konutları Ispartakule Evleri gibi konut siteleri yer alıyor. Ayrıca proje alanının 3,7 kilometre yakınında İstinye Üniversitesi Hastanesi LİV Hospital, 500 metre yakınında Sultan Alpaslan ilkokulu, 1,7 kilometre mesafede Prestige Mall AVM, 5,5 kilometre mesafede TOKİ Kayaşehir millet Bahçesi, 2,4 kilometre doğuda Sazlıdere Deresi yer alıyor. 

Verilen detaylara göre, proje sahasının kuzeyinde Ziya Gökalp Caddesi, batısında Ispartakule Bulvarı ve doğusunda Lilyum Sokak yer alıyor. Proje sahası; Tem Otoyoluna kuşuçuşu 1,8 kilometre mesafede yer alırken, İstanbul Havalimanına 22,2 kilometre, Küçükçekmece Gölüne 3 kilometre mesafede, Marmara denizine kuş uçuşu 10,5 kilometre, ve Sazlıdere Barajına 3,7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Projenin iskân-işletmeye açılış tarihi Haziran 2025 olarak planlanıyor. 

Web: https://www.ascioglu.com/

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesinde son dakika! THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 2023 ne zaman?

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Bizim Evler 11 satışta! 582 konutluk yeni projede lansmana özel yüzde 20 indirim!