Yeni Projeler

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de inşa edilecek olan proje için Haziran ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı

Aşçıoğlu İnşaat'ın yeni projesi Valentium Ispartakule, resmen başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de inşa edilecek olan proje için Haziran ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Söz konusu proje için ÇED süreci sona erdi.

Aşçıoğlu Valentium Ispartakule projesi İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi, 633 ada 1 parsel üzerinde hayata geçirilecek. İnşaat çalışmalarının başlayacağı proje 465 milyon 852 bin 300 TL'ye mal olacak.

Valentium Ispartakule projesi 3 blok olarak inşa edilecek. Projede 574 konutun yanı sıra  22 ticari ünite de bulunuyor. Valentium Ispartakule projesinin arsa alanı 19 bin 934 metrekare, inşaat alanı ise 43 bin 742 metrekare şeklinde belirtildi.

Aşçıoğlu Ispartakule Valentium projesinde yer alan B blok konut kullanımlı, A ve C Bloklar ticaret+konut kullanımlı olacak şekilde tasarlandı. Söz konusu projenin taban oturum alanı 6 bin 314 metrekare şeklinde belirtildi.

Paylaşılan bilgilere göre, proje sahası, İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi, 633 ada 1 parsel üzerinde yer almakta olup, söz konusu parselin mülkiyeti ise Beyoğlu Grup Proje ve İnş. A.Ş. ismine kayıtlı.

Aşçıoğlu Valentium Ispartakule projesindeki konutlarda ortalama olarak 1.680 kişinin yaşaması bekleniyor. Söz konusu projenin inşaat sürecinde tek vardiya olarak çalışılacak olup, projenin inşaat çalışmalarının 520 gün sürmesi bekleniyor.

Valentium Ispartakule projesinde 204 adet 1 oda 1 salon, 208 adet 2 oda 1 salon, 148 adet 3 oda 1 salon, 14 adet 4+1 konut yer alacak.

Ispartakule Valentium projesinde 2 adet kapalı (160 metrekare ve 182 metrekare) yüzme havuzu ve 6 adet peyzaj amaçlı süs havuzu yer alacak. Ayrıca projede fitness salonu yapılacak olup, yönetim binası/bloğu yer almayacak.

Valentium Ispartakule nerede?

Valentium Ispartakule projesine en yakın konut 45 metre mesafede bulunurken, proje alanı çevresinde; Stüdyo 24 Sitesi, Unikonut Sitesi, Banu Evleri ve Avrupa Konutları Ispartakule gibi konut siteleri bulunuyor. Ayrıca proje alanının 1,7 kilometre mesafede Prestige Mall AVM, 3,7 kilometre yakınında İstinye Üniversitesi Hastanesi LİV Hospital, 500 metre yakınında Sultan Alpaslan ilkokulu, 5,5 kilometre mesafede TOKİ Kayaşehir millet Bahçesi bulunuyor.

Söz konusu proje sahasının kuzeyinde Ziya Gökalp Caddesi, batısında Ispartakule Bulvarı ve doğusunda Lilyum Sokak bulunuyor. Ayrıca yine paylaşılan detaylara göre, proje sahası; Tem Otoyoluna kuşuçuşu 1,8 kilometre mesafede bulunurken, İstanbul Havalimanına 22,2 kilometre, Küçükçekmece Gölüne 3 kilometre mesafede, Marmara denizine kuş uçuşu 10,5 kilometre, ve Sazlıdere Barajına 3,7 kilometre mesafede yer alıyor.

Valentium Ispartakule projesinin 2025 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanıyor.

Web: https://www.ascioglu.com/

Villa Rota Didim satışta! Yeni proje! 

Privé Kemer'de 72 ay kredi avantajı! Yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!