04 / 05 / 2024

Vanucci Tüyap Fuar'ında tasarımlarını sergileyecek!

Vanucci Tüyap Fuar'ında tasarımlarını sergileyecek!

Vanucci, 2-6 Mart 2011 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi"nde düzenlenen UNICERA 23. Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı"nda doğal yeni mutfak ve banyo modellerini sergiliyor  



Zengin ürün çeşitliliği ile yaşam alanlarına değer katan Vanucci, 2-6 Mart 2011 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi"nde düzenlenen UNICERA 23. Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı"nda doğal ahşap ve lake kombinasyonu taşıyan yeni mutfak ve banyo modellerini sergiliyor.


Ürün gamında onlarca farklı mutfak ve banyo modelini barındıran Vanucci,   2-6 Mart 2011 tarihleri arasında düzenlenen UNICERA 23. Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı"nda yeni tasarım 7 mutfak ve 12 banyo modeli sergiliyor. TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi"nde gerçekleştirilecek olan fuar süresince tüm misafirlerini 8.salondaki 2.000 metrekarelik özel Seranit holünde 813 ve 814 numaralı stantta ağırlayacak olan Vanucci,   trendlerin paralelindeki çizgileri taşıyan yeni modelleri ile yine fark yaratıyor.

Vanucci, fuarda sergilediği mutfaklarında Aşçılar Milli Takımı Kaptanı ünlü şef Ümit Yüksel"i de konuk edecek. Mutfak sanatının önde gelen şeflerinden Ümit Yüksel Vanucci mutfaklarında fuar süresince altın madalyalı yemekler ve tatlılar yapacak. Vanucci 5 Mart Cumartesi günü saat 14.00"de düzenleyeceği kokteylde de tüm misafirlerini ağırlayacak.

Mutfak ve banyo sektörünün seçkin oyuncusu Vanucci"nin UNICERA Fuarı"nda sergilediği hepsi birer tasarım harikası olan ve bütünüyle yenilenen mutfak ve banyo modelleri, son yılların en beğenilen ve tercih edilen doğal ahşap ve lake kombinasyonlarından oluşuyor. Yalın formların ön planda olduğu Vanucci mutfaklarda desenli lake kapaklar kullanıldı. Fonksiyonelliğe önem veren Vanucci, her eve uygulanabilen modüler yapıdaki mutfaklarında, yine fonksiyonelliği ve tasarımı birleştirirken kulpsuz kapaklara da yer verdi. Son zamanlarda yükselişte olan klasiğe dönüş eğilimiyle birlikte Vanucci standında modern mutfakların yanı sıra geçmişten gelen çizgilerin modernize edildiği klasik bir tasarım da yer alacak. Fuarda sergilenen banyo modellerinde ise doğaya dönüş konseptiyle ön plana çıkan modellerle birlikte modern ve şehirli yeni tasarımlar sergilenecek.


Geri Dön