03 / 05 / 2024

Varlıbaş Atapark AVM'de, Mercedes'ler sahiplerini buldu

Varlıbaş Atapark AVM'de, Mercedes'ler sahiplerini buldu

Varlıbaş Atapark AVM Trabzon 'un düzenlediği yılbaşı kampanyasında kazananlar, Trabzon 'un 93. kurtuluş yıldönümü olan 24 şžubat günü sahiplerini buldu



Varlıbaş Atapark AVM Trabzon 'un düzenlediği yılbaşı kampanyasında kazananlar, Trabzon 'un 93. kurtuluş yıldönümü olan 24 şžubat günü sahiplerini buldu. 01 Aralık 2010 - 31 Ocak 2011 tarihleri arasında düzenlenen ve ziyaretçilerin alışverişleri sonucunda yapılan çekilişle, Giresun Tirebolu 'dan Sultan Kılıç 170.000 TL değerindeki Mercedes-Benz E200 CGI2011 model otomobil, Nejla Kahvecioğlu   da 70.000 TL değerinde Mercedes-Benz B160 2011 model otomobilin sahibi oldu.

10 kişinin Acer Notebook, 50 kişinin de Samsung cep telefonu kazandığı kampanyanın sonuçları, Varlıbaş Alışveriş Merkezi 'nde 24 şžubat Perşembe günü saat 14:00 'te Milli Piyango İdaresi ve Noter huzurunda açıklandı.

Trabzon 'un kurtuluş gününde gazilere de plaket verildi
Trabzon 'un düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla program, Varlıbaş Alışveriş Merkezi 'nde program saat 13:00 ‘te başladı.Atatürk 'e benzerliği ile bilinen Göksal Kaya 'nın şiir okuduğu programda, ayrıca Trabzon Muharip Gaziler Derneği 'nden dört gaziye Trabzon Belediye Başkanı Sn. Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu eşliğinde plaket verildi. Programın sunuculuğunu, ünlü sunucu çiğdem Tunç yaptı.

Trabzon 'a özgü halk oyunları, Akçaabat horon ekibi ve Kolbastı gösterileriyle coşkulu bir kutlamanın yapıldığı Varlıbaş Atapark AVM Trabzon 'da, modern dans gösterileri sergilendi. Trabzon 'un kurtuluş günlerine ait videolar ziyaretçiler tarafından izlendi ve o günlere ait fotoğraflarla açılışı gerçekleşecek olan sergi, bir hafta boyunca açık olacak.


Geri Dön