29 / 04 / 2024

Varyap Yalıkavak Evleri tahvil ihracı için 10-11 Haziran'da talep toplanacak!

Varyap Yalıkavak Evleri tahvil ihracı için 10-11 Haziran'da talep toplanacak!

Firma: Varyap

Proje: Varyap Yalıkavak Evleri

Varyap Yalıkavak Evleri tahvil ihracı için 10 Haziran ve 11 Haziran'da talep toplanacak. Yüzde 14 oranında faiz kazancı sağlayan ihraç ise 12 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek...




Varyap, Bodrum'da yer alan projesi Yalıkavak Evleri için tahvil ihraç ediyor. Firma proje için 10 Haziran ve 11 Haziran tarihleri arasında talep toplayacak.  Varyap  Yalıkavak Evleri'nin ihracı ise 12 Haziran'da gerçekleştirilecek. 


Varyap Yalıkavak Evleri ihracı, özel sektör tahvili olarak yapılacak. Varyap Yalıkavak Evleri'nden 35 milyon lira tahvil edilecek. Tahvilin yapılabilmesi için Varyap, Sermaye Piyasası Kurumu ve Borsa İstanbul'dan da onay aldı. 


Varyap Yalıkavak Evleri projesinin tahvil ihracına katılanlar yüzde 14 faiz kazancı elde etmiş olacak. 


Varyap Yalıkavak Evleri tahvil kazancı örnek:


- 1 milyon liralık tahvil talebinde yıllık getiri yüzde 14 seviyelerinde olduğu düşünülürse 1 yıl boyunca 1.6666 oranında faiz alınır. Tahvilin süreci dolunca da anaparanızı geri alabiliyorsunuz. Vadeden önce anaparasını geri almak isteyenler için de sorunsuz bir şekilde vade sonu beklenmeden geri veriliyor. 


Varyap Yalıkavak Evleri teminatları:

Teminat 1: İhraç sonrasında arsa üzerine yatırımcılar lehine 1. derece ipotek konacak. ( Her şatta ipotekli bağımsız bölümlerin toplam değeri, kalan toplam itfa tutarından az olmayacak)

Teminat 2: İhraç sonrasında elde edilen gelirin yüzde 10'luk kısmı teminat olarak bloke edilecek.

Teminat 3: Gecikmiş kupon ve  itfa ödemesi olmaması kaydıyla satış yapıldıkça ipotekler serbest bırakılır ve satış bedelinin yüzde 30'luk kısmı da bloke hesaba eklenir. 


Tahvil ne demek?

*Tahvil: Mevduat müdail ürünü olan tahvil, yatırımcısına faiz geliri sağlar.

Tahvil, devletin veya özel bir kuruluşun borç para almak icin cıkardığı, belirli dönemlerde faiz getiren yazılı senet.  


*  Varyap Yalıkavak Evleri  hakkında: 

Varyap Yalıkavak Evleri, 24 villadan meydana geliyor. Mimarisinde Emre Arolat'ın yer aldığı Varyap Yalıkavak Evleri,koya hakin tepenin eteğinde inşa ediliyor. Varyap Yalıkavak Evleri, farklı kotlarda konumlanan platformlar şeklinde çatı, saçak, veranda, balkon, havuz ve güneşlenme teraslarından meydana geliyor. 30 dönüm arazi üzerindeki Varyap Yalıkavak Evleri  projesinin teslimleri 2015'in yaz aylarında tamamlanacak. 


Varyap Yalıkavak Evleri iletişim

Tel: 0212 365 10 00

Web: http://varyapyalikavakevleri.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön