04 / 05 / 2024

Varyap'tan Trabzon'a Atapark Varlıbaş AVM!

Varyap'tan Trabzon'a Atapark Varlıbaş AVM!

Varyap, Trabzon'un merkezinde bulunan eski Tekel binasının 70 bin metrekarelik alanında kurmak için adım attığı Atapark Varlıbaş AVM ile Karadenizli'nin hayatını renklendirmeye hazırlanıyor



Varyap, Trabzon'un merkezinde bulunan eski Tekel binasının 70 bin metrekarelik alanında kurmak için adım attığı Atapark Varlıbaş AVM ile Karadenizli'nin hayatını renklendirmeye hazırlanıyor. 75 bin metrekarelik alana kurulacak olan Atapark Varlıbaş AVM sosyal tesisleri ve mağazaları ile şimdiden Trabzon şehrinin sosyal merkezi olmaya aday.

'Karadeniz'in merkezi Trabzon, Trabzon'un merkezi Atapark Varlıbaş ekonomiyle, kültürle, ticaretle geleceğe açılıyor' diye konuşan Varlıbaş Holding CEO'su Erdinç Varlıbaş, Mayıs 2010'da tamamlanması planlanan AVM'nin toplam yatırım bütçesini ise 75 milyon dolar olarak ifade etti. Projede 10 sinema salonu, çocuk oyun alam, 110 mağaza, 26 cafe ve restoran bulunacak. AVM'deki diğer donatılar ise 800 araçlık kapalı otopark, 4 bin metrekarelik hipermarket olacak. şžehrin merkezinde ve Atatürk Meydanı'na 1 kilometre uzaklıkta bulunan Atapark Varlıbaş AVM, Trabzon Belediyesi ile imzalanan sözleşme kapsamında arsa payı karşılığı modeliyle harekete geçiriliyor. Anlaşma doğrultusunda projenin 50 bin metrekaresini ahşveriş merkezi, 20 bin metrekaresini de Trabzon Belediyesi hizmet binası oluşturacak.

Yönetimi Bilfinger Berger'de

Almanya merkezli Bilfinger Tesis Yönetimi Grubu/Bilfinger Berger Facility Services bünyesinde faaliyet gösteren EPM Türkiye, Trabzon'un simgesi Varlıbaş AVM Atapark'ın operasyonel ve idari yönetimim üstlendi. EPM Türkiye, bu yolla Varlıbaş AVM Atapark'ın, sürdürülebilir gelirler elde etmesini ve verimli yönetilmesini sağlayacak. 02 Ekim'de halka açılan Varlıbaş AVM Atapark, Karadeniz bölgesinde yaşayanlara, çağdaş bir yaşam merkezi vaat ediyor.
Hürriyet


Geri Dön