02 / 05 / 2024

Vatan Bilgisayar'dan Apple ve Huawei saatlere inanılmaz fırsat! İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Apple ve Huawei saatlere inanılmaz fırsat! İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, birbirinden eşsiz akıllı saatleri inanılmaz fiyatlarla satışta çıkardı! Sadece internete özel fiyatlarla satışa çıkan bu akıllı saatleri sakın kaçırmayın! Peki, Vatan Bilgisayar'da akıllı saat fiyatları ne kadar? Vatan Bilgisayar'da hangi akıllı saatler satılıyor? İşte Huawei ve  A



Yaşamlarımızda bizlere rahatlık sağlayan akıllı saatler; nabız izleme, spor takibi yapma, adet takibi yapma, uyku takibi, diyet programı ayarlama, telefon görüşmesi yapma, müzik dinleme, alarm kurma, kronometre, mesajlaşma gibi pek çok farklı fonksiyona sahip.

EKG analizi yapabilen Huawei Watch GT 3 Pro'ya inanılmaz indirim! İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, birbirinden eşsiz akıllı saatleri inanılmaz fiyatlarla satışta çıkardı! Sadece internete özel fiyatlarla satışa çıkan bu akıllı saatleri sakın kaçırmayın!

Kampanyadan faydalanmak için tek yapmanız gereken akıllı saatlerinizi Vatan Bilgisayar'ın resmi internet sitesi üzerinden satın almak.

Peki, Vatan Bilgisayar'da akıllı saat fiyatları ne kadar? Vatan Bilgisayar'da hangi akıllı saatler satılıyor? İşte Huawei ve  Apple 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön