28 / 04 / 2024

Vazo Kule ödeme planı!

Vazo Kule ödeme planı!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vazo Kule

Vazo Kule ödeme planı kapsamında 50 ay 0 faiz imkanı ile projeden daire satın alınabiliyor. Maltepe Vazo Kule Evlerinde daireler 347 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...



Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin tasarladığı Vazo Kule projesi İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor. Vazo Kule ödeme planı bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Satışların devam ettiği Vazo Kule Evleri  DAP Yapı  tarafından inşa ediliyor. 3 blok halinde yükselen Maltepe Vazo Kule Evleri 99 adet ofis, 11 adet ticari birim ve 289 adet rezidans daireden meydana geliyor. 


Blokların 19 ve 22 katlı olarak tasarlandığı Vazo Kule Evlerinde yer alan stüdyo daireler 35 metrekare ile 70 metrekare, 1 oda 1 salon daireler ise 89 metrekare ile 90 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.


12 bin metrekare arsa alanına sahip olan Vazo Kule Maltepe Evlerinde Türk hamamı, fitness center, buhar odası, eğlence alanları, spor alanları, açık-kapalı otopark ve yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor. 


Vazo Kule ödeme planı:

Dap Yapı Vazo Kule Maltepe Evlerinde daireler minimum 347 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Vazo Kule ödeme planı kapsamında 50 ay vade farksız taksitlendirme ve banka kredisi kullanılabiliyor.


Vazo Kule Maltepe nerede?

Dap Vazo Kule Maltepe adres bilgileri: Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe/İstanbul


Vazo Kule Maltepe ulaşım krokisi:

 Vazo Kule ödeme planı!


Vazo Kule iletişim bilgisi:

Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön