01 / 05 / 2024

Vefakent Narlıbahçe Sitesi'nde 300 bin TL'ye icradan ev!

Vefakent Narlıbahçe Sitesi'nde 300 bin TL'ye icradan ev!

T.C. Merkez/Kocaeli 2. İcra Dairesi, Kocaeli ili Kartepe ilçesi Uzunçiftlik beldesi Atakent mahallesi içinde Vefakent Narlıbahçe Sitesi'ndeki evi 300 bin TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 19 Aralık 2011 Pazartesi günü 10:10-10:20 saatleri arasında yapılac



Verilen ilan şöyle;

Örnek No : 64

T.C. MERKEZ/ KOCAELİ 2. İCRA DAİRESİ

2011/310 ESAS

TAŞINMAZ AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına Karar Verilen Taşınmazın Cinsi, Kıymeti, Adedi Evsafı:

Taşınmazın tapu bilgileri ve adresi : Kocaeli ili Kanepe İlçe Tapu Sicil Müdürlüğü

Çiftlik mah. Cilt/sayfa:25/2378,ada:637, parsel:l pafta: G24D01B2B de kayıtlı 25.264.15.m2 yözülçümündeki.ana taş.niteliğl;kapalı otoparkjcapalı yüzme havuzu ve diğer ortak alanları olan yedi blok üçer katlı beş blok bodrum üçer katlı apartman binası ve arsa,16-H blok/2çatı (11) bağ.bölüm nolu,60/10000 arsa paylı meskenKartepe ilçe si Uzunçiftlik beldesi Atakent mahallesi içinde jzmit - Sapanca yolunun batısında, Abdi İpekçi caddesinin kuzeyinde.TEM otoyolunun doğusunda özgürlük caddesi Vefakent Narhbahçe sitesi H blok KAT:3 D.No: 11 Kârtepe/Kocaeli adresindedir.

Taşınmazın özellikleri ve imar durumu     : Parsel üzerinde (zemin+2 normal+çatı) 4 katlı, kat irtifakı kurulu 5 adet ikiz blok, 2 ayrık yapı nizamı şeklinde yapılmış her blokta dörder daire bulunan,betonarme-karkas yapı sistemi ile yapılmış binalar bulunmaktadır.Söz konusu H blok sitenin güney-batı kısmında.ll nolu daire.binanan kuzey-batı kısmında kalmakta.taşınmazın bulunduğu ana bina asansörsüzdür.Meskenin kuzey ve batı yönde 2 cephesi bulunmakta, taşınmazın 2.normal katında 2 oda+salon+mutfak+banyo+wc+balkon,çatı katı 2 oda+(wc+banyo) teras şeklinde .kullanım alam toplam: 231 m2 dir.Dairenin yaşam mahallerinin yer döşemeleri ahşap parke,tavanlan kartonpiyerli,yaşam mahaHerinin yer döşemeleri seramik,pencere doğramaları pvc,giriş kapısıjsmma sistemi doğalgaz kombilidir.Giriş çıkışı öze! güvenlik İle sağlananjcapalı devre kamera sistemli,etrafı istinat duvarı ile çevrili,içinde açık ve kapalı yüzme havuzu,basketbol sahası ve tenis kortufıtnes center parkurları,açık ve kapalı otoparkı bulunan taşınmazllgi belediyesinden alınan 31/01/2011 tarih ve 429 sayılı imar durumuna göre " orta yoğun konut" alanında kaldığı.toplamda parsel planının E':0.80 kadar,H.Max 9,50 yüksekliğinde inşaat yapılabilen binalar Bayındırlık ve Iskan Bakanlığının 2011 yılı yapı yaklaşık maliyetleri hakkındaki tebliğine göre (Ul.)sınıf (B) grubu yapı olarak değerlendirilmiştir.

Takdir Olunan Kıymeti : 300.000,00.-TL

1. Satış Günü : 19/12/2011 Pazartesi günü saat: 10.10 -10.20 arasında

2. Satış Günü : 29/12/2011 Perşembe günü saat: 10.10-10.20 arasında

Yukarıda özellikleri yazılı taşınmaz/lar bir borç nedeni ile açık arttırma suretiyle satılacaktır. Satış Şartları:

1- Satış yukarıda belirtilen gün ve saatte KARABAŞ MAH.HAFIZ BİNBAŞI CAD .ADALET SARAYI 1 .KAT 2.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ İZMİT/KOCAELİ'da açık artırma sureti ile yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60 m ve rüçhanlı alacakhlar varsa alacak: mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmaz ise en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartı ile yukarıda belirtilen gün ve saatlerde ikinci arttırmaya çıkılacaktır. Bu arttırmada da bu miktar elde edilememiş ise taşınmaz en çok arttıranın taahhüdü saklı kalmak üzere arttırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok arttırana ihale edilecektir. Şu kadarki, arttırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'mı bulması ve satış isteyenin alacağına rücham olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmaz ise satış talebi düşecektir.

2- Arttırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20'si nisbetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. İhale pulu, 1/2 tapu harcı masrafları, % (18) KDV alıcıya aittir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarım hususu ile faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile onbeş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde haklan tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve aynca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt ve aynca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

a-) İ.İ.K. 127 md.göre tebliğ: Adresleri tapuda kayıtlı olmayan(mübrez tapu kaydında belirtilen) alakadarlara gönderilen tebligatlann tebliğ imkansızlığı halinde işbu satış ilanı tebliğ yerine kaim olmak üzere ilanen tebliğ olunur

b-) İİK. 142-151 .md.göre sıraya itiraz ve şikayet: Uygulama aykınlığı nedeniyle alacağa mahsuben ihalenin yapılması veya satış bedelinin İ.İ.K. 138.md.cümlesinde ipotek alacaklısına ödenmesi durumunda, alakadarlann satışı takip ederek İİK. 142.md.ye göre şikayet ve itirazlan olanın bu hakkım 7 gün içerisinde kullandıklarına dair dosyamıza derkenar ibraz etmeleri İ.İ.K.83,100,142,151MK 777,789, md.lerine göre ilanen tebliğ olunur.

6- Satışa iştirak edenleri şartnameyi görmüş ve münderecatım kabul etmiş sayılacaklan, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2011/310 esas sayılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

B.: 68264  www.bik.gov.tr

İlan için tıklayın!


Geri Dön