04 / 07 / 2024

Venezia Bodrum Villaları satışa çıktı!

Venezia Bodrum Villaları satışa çıktı!

Firma: Ezza Şirketler Grubu

Proje: Venezia Bodrum Villaları

Her villaya özel giriş alanıyla evden çıkmadan yeşillikler içindeki 1712 metrekarelik havuza direkt erişim imkanı sağlayan; sosyal izolasyona da uygun konsepti, lokasyonu, yüksek yatırım geri dönüş vaadi ve fiyatı ile dikkat çeken Venezia Bodrum Villaları'nda satışlar başladı.



Geçtiğimiz 30 senede 1800’ün üzerinde yaşam alanı üreten Ezza Şirketler Grubu, yeni projesi ile Türkiye’nin yatırım değeri en yüksek tatil bölgelerinden Bodrum’a, Venedik esintileri getirdi.  Her villaya özel giriş alanıyla evden çıkmadan yeşillikler içindeki 1712 metrekarelik havuza direkt erişim imkânı sağlayan; sosyal izolasyona da uygun güvenli konsepti, lokasyonu, yüksek yatırım geri dönüşü ve fiyatı ile dikkat çeken Venezia Bodrum Villaları’nda satışlar başladı.

Yazlık bölgelerin gelişme ihtimalleri ve senelik değer artışlarını alanında uzman mühendis ve ekonomist ekibi ile analiz ederek, yalnızca belirlenmiş lokasyonlarda lokasyonlarda konsept projeler sunan Ezza Şirketler Grubu, Venezia Bodrum Villaları’nın 99 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Venezia Bodrum Villaları satışa çıktı!

Bodrum Pandemi Nedeniyle Güvenli Bölge

Pandemi ile beraber hız kazanan, şehir hayatından uzaklaşma talebini akılcı bir biçimde değerlendirmenize olanak sağlayacak Venezia Bodrum Villaları, 86 metrekarelik alanda; dubleks, iki yatak odası, salon, açık mutfak, 2 tuvaletten meydana gelen bir yaşam alanı sunuyor. Her detayı düşünülmüş yaşam konforu vaat eden mimarisi, kaliteli malzeme ve işçilik ile inşa ediliyor.

Havalimanına 10, Bodrum merkeze 15 dakikada mesafede yükselen Venezia Bodrum Villaları, denize ve Boğaziçi Köyü’ne 3 dakika, Güvercinlik'e 4 dakika, Milas'a ise 20 dakika mesafede yer alıyor.


Telefon: +90 850 346 5000
Web: www.veneziabodrum.com


 


projeye sor



Geri Dön