29 / 04 / 2024

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.



Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, VRGYO işlem koduyla 27 Ekim 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 15,78 Türk Lirası/pay baz fiyattan işlemi gerçekleşecek. Buna göre, Borsa İstanbul'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu detaylara yer verildi.

"Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin (Şirket) sermayesini temsil etmekte olan 205.000.000 Türk Lirası nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi'nin 12. maddesi çerçevesinde kota alınmıştır. Halka arz edilen 55.000.000 Türk Lirası nominal değerli şirket payları 27 Ekim 2023 tarihinden geçerli olmak üzere, Yıldız Pazar'da 15,78 Türk Lirası /pay baz fiyat, "VRGYO.E" kodu ve sürekli işlem yöntemi ile işlem görmeye başlayacaktır. bu kapsamda ilgili sırada maksimum emir değeri ise 1.000.000 Türk Lirası olarak bildirilmiştir."

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim de işlem görmeye başlayacak

VERA GYO KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Ayrıca Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) halka arz katılım endeksine uygun olarak işlem görecek. Buna göre islami hassasiyeti bulunann yatırımcılar için Vera Konsept GYO halka arzı uygundur. SPK tarafından yayımlanan haftalık bültenine göre, Kurul, Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin 15,78 Türk Lirası'ndan halka arz başvurusunu onayladı. Vera Konsept GYO'nun temelleri 2018 yılında atılmıştır. Bu süreçte "Vera Grup Mühendislik A.Ş" ismiyle ticari ve yaşam alan projelerine odaklanarak kurulan firma, 2023 senesinde önemli bir adım atarak, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan alınan izinle "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" statüsüne kavuşmuştur.

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı GYO'nun temelleri 2018 yılında atılmıştır. Bu süreçte "Vera Grup Mühendislik A.Ş" ismi ile yaşam ve ticari alan projelerine yönelik urulan firma, 2023 senesinde önemli bir adım atarak, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan alınan izinle "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" statüsüne kavuşmuştur.

Vera Konsept Gayrimenkul'nun halka arz büyüklüğü 868 milyon Türk Lirası

Vera GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi?

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön