28 / 04 / 2024

Vera Star 14 Ekim'de lansmana özel fırsatlarla satışta!

Vera Star 14 Ekim'de lansmana özel fırsatlarla satışta!

Çelikoğlu İnşaat imzası ile başkent Ankara'da inşa edilen Vera Star projesi 14 Ekim tarihinde lansmana özel fırsatlarla satışa çıkıyor. 



Vera Star projesi başkent Ankra'da hayata geçiriliyor. Çelikoğlu İnşaat imzası ile başkent Ankara'da inşa edilen proje 14 Ekim tarihinde satışa çıkacak.

Ankara Vera Star projesinde konutların dışında ticari alanlar da yer alacak. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Lansman fırsatları ile satışa çıkarılacak olan Çelikoğlu İnşaat Vera Star projesinde 218 adet konutun dışında 13 adet ticari üniteye de yer veriliyor.

Peki  Ankara  Vera Star projesinde yer alan konutları teslimleri ne zaman yapılacak? Vera Star Ankara projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Vera Star projesi nerede inşa ediliyor? 

Vera Star 14 Ekim de lansmana özel fırsatlarla satışta!

Peki Ankara Vera Star projesinde yer alan konutları teslimleri ne zaman yapılacak? Vera Star Ankara projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Vera Star projesi nerede inşa ediliyor? 

Çelikoğlu İnşaat Ankara Vera Star projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Proje kapsamındaki 1 oda 1 salon daireler net 40 metrekare, brüt 46 metrekare, 2 oda 1 salon daireler ise net 60 metrekare, brüt 70 metrekare.

VERA STAR NEREDE İNŞA EDİLYOR? 

Çelikoğlu İnşaat imzası taşıyan Vera Star projesi Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Yeni Batı Mahallesi’nde hayata geçirilen proje metroya yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

14 Ekim tarihinde satışa çıkarılacak olan Vera Star projesinde 154 adet 1 oda 1 salon, 64 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor. Projenin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.  

Projenin sosyal alanları arasında; spor alanları, çocuk oyun alanları,  yeşil alanlar, otopark, spor salonu süs havuzu bulunuyor. 

Web: https://verastar.com.tr/
Telefon: 0312 512 10 08

 

View Tower Mersin projesi lansmana özel satışta! Yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı!

Hayat City Mahmutbey ön satışta! Özak GYO'dan Mahmutbey'e yeni proje! 

ONYX Çayyolu satışta! Yeni proje!


Geri Dön